Superonline fiber çektirme talebi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Samsun'da merkezi bir konumda oturuyorum. Bundan 10 sene önce evimizin önüne fiber hattı çekildi biz de zamanı gelince eve de çekerler diye bekledik ve bir şey yapmadık. Sonra bir kaç komşudan öğrendik ki fiber her binanın önüne döşenmiş ama binaya çıkartmak için birçok daireden talep falan gerekiyormuş. Ben de uğraşmadım doğal olarak zaten 5 dairelik bir apartman Turkcell de pek umursamaz diye düşündüm. Sonra 2 hafta önce bir arkadaşım bu konuyu turkcelle twitter destekten yaz, hallederler dedi ben de pek beklentiye girmedim ama yazdım ve garip bi şekilde 15 dakika içinde ekipler eve geldi, binayı kontrol etti kabloyu geçireceği yerleri gösterdi ve 1 ay içinde gelip montajı tamamlayacaklarını söyleyip imza aldı. Daha önce bu süreci yaşayan var mı ve ne kadar sürüyor? Yılbaşına kadar 1000 mbps 700 TL kampanyasını kaçırmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

Genelde süre verilenlerde hiç söylenen zamanda kurulum yapildigini gormedim.

saçma sapan işler artık şu adsl vdsl kaldırsalar sorun kalmayacak. 700 tl ye 100 mpbs vdsl alcağına aynı fiyata 1000 mpbs fiber alıyorsun.batı artık kablolu bile kullanmıyor uydu internet bağlanıyor.üstelik her yerden 6G ile. ucuza 10bin mpbs alıyorlar.bize 5G yeni geliyor oda bilmem 10gb kotalı vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri