❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Ürünü teslim aldım, kurulumu yapıldı 2 saat içinde. 1 saatir kurcalıyorum 8 10 yıllık dinazor tvden geçiş yaptığım için çağ atladı resmen :kekw:

UI'da hafif takılmalar mevcut daha güçlü işlemci koyulabilirmiş aslında ama çok can sıkıcı seviyede değil. Bunun dışında ses ve görüntü anlamında gözüme çarpan bir şey olmadı. Zamanla güncellerim.

Arkadaş bu TV'yi sipariş ettim duvara monte ettireceğim 1-2k falan istiyorsa aparata gidip koçtaştan falan bi aparat mı alayım. Bunun sağlam olanı hangisi makbuldür?

+ Bu TV gelince bunun ayarlarını yapmak gerekiyormuş görüntü renk vs. Takip edebileceğim bir dökümantasyon var mı renk ayarıdır vsdir yapmam gereken. PS5 ve dizi film için aldım

Bunun paneli ips mi arkadaşlar 65 olanda ips yazıyor

Son düzenleme:
IPS olduğu nerede yazıyor hocam ? sadece 65 inç modelde ips yazıyor next in sitesinde. Ayrıca 55 inç için panelin tam marka ve modelini biliyor musunuz ?
Contast Ratio ya bakacaksın 1600-1700:1 geçmiyorsa IPS paneldir.

16 bine 58 inç Qled olanı almıştım aklım karıştı şimdi iade konusunda

Arkadaşlar amazon paket açıldıktan sonra iade durumunu bilen var mı ? Yani kurulduktan sonra iade durumu oluyor mu? ve bu tvnin özellikleri tam belli değil aldık ama , Ips panel mi , işlemcisi iyi mi 65inç için bilgi çok fakat bunun için yok.
Bu sorulara cevap bulabildiniz mi hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri