16 yaşından sonra boy uzar mı?

oktpus

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar boyum 168 cm, evet biraz kısa sayılır ama geçen sene ayakkabılı ya da ayakkabısız 164 cm çıkmıştım, şu an çıplak ayakla 168 cm’im. Kıllanma baya var, özellikle çene altı kısmı gürleşti ama tam sakal yok. Vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum. Babamın boyunu geçtim ama amcalarım ve dayılarım arasında uzun olanlar da var. Siz 16 yaşından sonra kaç cm uzadınız veya boy uzatma için önerileriniz var mı?

16 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
17 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
18 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
19 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
20 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
21 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
22 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
23 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.
24 yaşından sonra boy uzar veya uzamaz.

Arkadaşlar boyum 168 cm, evet biraz kısa sayılır ama geçen sene ayakkabılı ya da ayakkabısız 164 cm çıkmıştım, şu an çıplak ayakla 168 cm’im. Kıllanma baya var, özellikle çene altı kısmı gürleşti ama tam sakal yok. Vitamin eksikliğim olduğunu düşünüyorum. Babamın boyunu geçtim ama amcalarım ve dayılarım arasında uzun olanlar da var. Siz 16 yaşından sonra kaç cm uzadınız veya boy uzatma için önerileriniz var mı?
ben 17 yim 16 15 17 de hic uzamadım daha 14 sonuna dogru 188 falandım hala aynı umarım uzarımda olmuyo

Ben yaklaşık 15 16 yaşından sonra hiç uzamadım ama o yaşlarda bi yaz tatilinde bir karış kadar uzayan tipler gördüm

anan baban dayın anneannen deden uzunmu 182-190 yoksa max 5 cm uzarsın

Genetiğine bağlı boyu uzatmak için ekstra bişey yapamazsın

Bazısı daha düşük yaştan hiç uzamaz bazısı uzar uzayanlarda gene baya az uzar ama büyük bi şey beklememek lazım o yaştan sonra uzama işi baya oturuyor çünkü

Erkekler 21 yaşına kadar uzayabilir ama uğraşman lazım

Kanka bilim zart zurt hepsi asparagas, sporda aynı şekil. Annen 165 babam 170 ise aşağı yukarı belli ne olacağın misal veriyorum.

Geri