2K OLED Monitör Önerisi

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,409
Ocak ayının başında Ana monitör olarak 2K OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Bir kaç ürün buldum ama en iyisi hangisidir bilemedim bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca Mini LED diye monitörler de buldum onlar tam olarak ne oluyor? Oled yerine alınabilir mi?

Aklımda olan monitörler bunlar. Başka tavsiyeler bekliyorum. En az 4 ay taksit seçeneği olursa da benim için daha iyi olur.

Ocak ayının başında Ana monitör olarak 2K OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Bir kaç ürün buldum ama en iyisi hangisidir bilemedim bu yüzden tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca Mini LED diye monitörler de buldum onlar tam olarak ne oluyor? Oled yerine alınabilir mi?

Aklımda olan monitörler bunlar. Başka tavsiyeler bekliyorum. En az 4 ay taksit seçeneği olursa da benim için daha iyi olur.
ocak ayında a-z ye zam gelicegi için 40k hazırlamanı tavsiye ederim

Hocam durumunuzu bilmiyorum ama eğer öğrenciyseniz samsung eğitim mağazasına kesinlikle bakın. G6 fiyatı 21bin ve peşin fiyatına 4 taksit var. (2K 360HZ olan versiyonunu bulamadım)
1763071694164.webp

Mini led panellerde yanma muhabbeti olmuyor diye biliyorum.

2k oled monitörleri eksisiyle artısıyla ben anlayamadım hocam
qd-oled , oled , woled , tandem oled vs vs . uzayıp gidiyo
neyin ne olduğunu açıklayabilen , ne neye göre daha üstün mesela
panellerin 3. nesil 4. nesil oluşu falan
konunun takipçisiyim ben de 2k bi oled düşünüyorum
hatta pc toplayamasam bile önce oled alıcam gtx1650 li sistemime :')

Odyssey G6 aldım geçen gün forumdan önerilerle araştırdım.
240hz olanı önermişlerdi baktım ki 360 ile arasında pek fark yok indirimdeyken aldım henüz elime ulaşmadı lâkin dediğim gibi forumda herkes önermiş ve iyi yorum yapmıştı.
@Tayfunns kendisinin yorumları da çok yardımcı oldu sağ olsun monitörlerden bayağı anlıyor gördüğüm kadarıyla müsaitse yardımcı olabilir.

Hocam durumunuzu bilmiyorum ama eğer öğrenciyseniz samsung eğitim mağazasına kesinlikle bakın. G6 fiyatı 21bin ve peşin fiyatına 4 taksit var. (2K 360HZ olan versiyonunu bulamadım)
Alıntıyı görüntüle
Hocam Üni 1.sınıf öğrencisiyim. Bu mağaza indirimi çok işime yarar. Sürekli devam eden bir indirim var mı yoksa bu aya özel mi? Ocak ayının başında alacağım çünkü yüksek ihtimale.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mini led panellerde yanma muhabbeti olmuyor diye biliyorum.
Hocam tonla model var hangisi ne işe yarıyor hiç bilmiyorum.

Hocam Üni 1.sınıf öğrencisiyim. Bu mağaza indirimi çok işime yarar. Sürekli devam eden bir indirim var mı yoksa bu aya özel mi? Ocak ayının başında alacağım çünkü yüksek ihtimale.
Şans işi hocam, Aralık'ta alacağınızı söyleseydiniz belki yetişebilirdiniz ama hem 2 ay sonrası hem de yeni yıldan bahsedince bir şey söylemek zor. Eğitim indirimi hemen hemen her zaman devam ediyor ama stok ve fiyatlar değişebiliyor.

2k oled monitörleri eksisiyle artısıyla ben anlayamadım hocam
qd-oled , oled , woled , tandem oled vs vs . uzayıp gidiyo
neyin ne olduğunu açıklayabilen , ne neye göre daha üstün mesela
panellerin 3. nesil 4. nesil oluşu falan
konunun takipçisiyim ben de 2k bi oled düşünüyorum
hatta pc toplayamasam bile önce oled alıcam gtx1650 li sistemime :')
Bende 1 haftadır bakıyorum ama ne almam gerektiğini çözebilmiş değilim. Yine en mantıklısı Samsung G6 ve ya Dell Alienware gibi geldi.

Şans işi hocam, Aralık'ta alacağınızı söyleseydiniz belki yetişebilirdiniz ama hem 2 ay sonrası hem de yeni yıldan bahsedince bir şey söylemek zor. Eğitim indirimi hemen hemen her zaman devam ediyor ama stok ve fiyatlar değişebiliyor.
Eğitim indirimi ile 21K'ya geliyormuş. 2 ay sonra yine aynı indirimle 28-30K'ya gelse benim için uygun olur zaten bütçem bu seviyelerde.

Hocam tonla model var hangisi ne işe yarıyor hiç bilmiyorum.
Valla benim de kafamı çok karıştırıyor :kekw:
@Tayfunns hocam yardımcı olma şansın var mı ?

Bende 1 haftadır bakıyorum ama ne almam gerektiğini çözebilmiş değilim. Yine en mantıklısı Samsung G6 ve ya Dell Alienware gibi geldi.

Eğitim indirimi ile 21K'ya geliyormuş. 2 ay sonra yine aynı indirimle 28-30K'ya gelse benim için uygun olur zaten bütçem bu seviyelerde.
Siz bilirsiniz hocam, güzel monitördür. OLED'in giriş seviyesi bile fazlasıyla iyi. Bende de G6 vardı çift monitör yapıyordum ana monitörümde Asus'un bir olediydi. Yan monitörü hareketsizlikten yaktığım için geçen gün eğitim indirimi sayfasından G65B VA monitörün siparişini verdim. Samsung'un kendi sitesinden gayet memnunum diyebilirim.

Normal kullanımda hiçbir şey olmaz bu arada benim "kafasızlığım" yüzünden yandı, zaten garanti hizmeti falan iyiydi yani dert etmenize gerek yok.

Siz bilirsiniz hocam, güzel monitördür. OLED'in giriş seviyesi bile fazlasıyla iyi. Bende de G6 vardı çift monitör yapıyordum ana monitörümde Asus'un bir olediydi. Yan monitörü hareketsizlikten yaktığım için geçen gün eğitim indirimi sayfasından G65B VA monitörün siparişini verdim. Samsung'un kendi sitesinden gayet memnunum diyebilirim.

Normal kullanımda hiçbir şey olmaz bu arada benim "kafasızlığım" yüzünden yandı, zaten garanti hizmeti falan iyiydi yani dert etmenize gerek yok.
Hocam bu yanma işi de bi garip. Ben günün 6-8 saatini pc başında geçiren biriyim o yüzden yanma meselesi gözümü korkutmuyor değil. Hareketsizlikten yanma nasıl oluyor?

Valla benim de kafamı çok karıştırıyor :kekw:
@Tayfunns hocam yardımcı olma şansın var mı ?
Merakla bekliyorum hocam yorumları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,073
Üyeler
186,134
Son üye
uxslasher
Geri