Rampage zenith pro alınır mı?

Xpertronic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
803
Kanka, ben onu geçen sene denedim, çok memnun kaldım. Performansı iyi, alınabilir. Manyetik olayı pek anlamadım ama mekanik olması önemli. Öneririm.

Kanka, ben onu geçen sene denedim, çok memnun kaldım. Performansı iyi, alınabilir. Manyetik olayı pek anlamadım ama mekanik olması önemli. Öneririm.
İnceleme videosunda ki aynı klavye mi onu merak etmiştim

İnceleme videosunda ki aynı klavye mi onu merak etmiştim
o olması lazım başka zenith pro klavye olduğunu sanmıyorum ama şunu söylebilirim aulanın win60he prosunu aldım manyetik klavye olarak gayet sağlam ve 1400 tl idi bu zenith pronun mouse'u aşırı fp ve kaliteli buda kalitelidir ama fiyatı hakkında bir şey diyemeyeceğime

o olması lazım başka zenith pro klavye olduğunu sanmıyorum ama şunu söylebilirim aulanın win60he prosunu aldım manyetik klavye olarak gayet sağlam ve 1400 tl idi bu zenith pronun mouse'u aşırı fp ve kaliteli buda kalitelidir ama fiyatı hakkında bir şey diyemeyeceğime
Önerir misin bunu? Rampage çok sevmiyorum ama beğenenler var bu klavyede özellikle

Önerir misin bunu? Rampage çok sevmiyorum ama beğenenler var bu klavyede özellikle
ne aradığına bağlı, marka olarak düşünmüyorum tamamen verdiğim paranın hakkını alma derdindeyim zenith pro mouse çok iyi fiyata çok güzel özellikler sunuyor fakat bu klavye özellik olarak dolu olsada fiyat olarak beklediğimi vermiyor zaten 8k hz 1400tl lik mouseta da var bir klavyeden beklediğin diğer özellikler nelerdir onları bul bence ona göre bi klavye al benim nacizane fikrim bu cok pahalı.

Geri