COLORFUL 5070 Tİ 49 K VERİLİR Mİ ?

5070ti lar stok sorunu yaşıyo büyük ihtimalle seçenek çeşit de çok yok. yeni yılda gelirler onlar da aşırı pahalı olur. mecbur 5070 le devam. amd şu driver sorunlarını çözse keşke de 9070xt alsak. bıktım yemin ederim
amd kartlara hiç yanaşmadım.gözümü direkt 5070 ti a diktim ben ama kasa beyaz olunca hatta komple sistem beyaz olunca kalakaldım bu fiyatlarla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5080 alıp boya. Şaka yapıyorsam adam değilim.
ahahahaha :D

amd kartlara hiç yanaşmadım.gözümü direkt 5070 ti a diktim ben ama kasa beyaz olunca hatta komple sistem beyaz olunca kalakaldım bu fiyatlarla
ben 7700xt kullanıyorum şuan ve yaşadığım sorunlar o akdar can sıkıyo ki taksitle kendi sistemimi daha tam satamamışken baştan topladım ve yalan yok fp olarak gözüm kaysada 9070xt de bile bir sürü sorun yaşayan gördüm almam asla. gider paşalar gibi paramın yettiği 5070 i alır takılırım 2k da yeter

sKJDgfhksgBFKHASEBJKFbs garanti kürdistan sonra
Dış plastiği boyayarak kartı nasıl bozabiliriz hacı :kekw:

Aha bu dünyasını boyamış ramine kadar utanmasa anakartı boyayacak:

ben 7700xt kullanıyorum şuan ve yaşadığım sorunlar o akdar can sıkıyo ki taksitle kendi sistemimi daha tam satamamışken baştan topladım ve yalan yok fp olarak gözüm kaysada 9070xt de bile bir sürü sorun yaşayan gördüm almam asla. gider paşalar gibi paramın yettiği 5070 i alır takılırım 2k da yeter
valla ben hayatımda ilk defa sistem topladım.İlk defa bir bilgisayar kasam oldu :D o yüzden tecrübemde yok, sorunda yaşamak istemiyorum.Olmuşkende iyisi olsun diye diye işin içinden çıkamadım.Ama bu saatten sonra da 3 e 5 e bakmicam mecbur... Her şeyi alıp ekran kartında kalakaldım :D

Gaming gecesinden 39'a alan biri olarak verilmez.
Gaming gecesine geçen 57 bine 5080 gelmişti.
49 vereceğime 5080 alırım.
Aralık başına doğru ekran kartı fiyatları da yukarı çıkar. Sonuçta içinde RAM var :) Nvidia 2026’da Super serisini çıkarmazsa, RAM krizi ekran kartlarını da vurdu diyeceğiz yakında
(RAM fiyatları ekran kartı ile yarışıyor şaka gibi dimi =)

Dış plastiği boyayarak kartı nasıl bozabiliriz hacı :kekw:

Aralık başına doğru ekran kartı fiyatları da yukarı çıkar. Sonuçta içinde RAM var :) Nvidia 2026’da Super serisini çıkarmazsa, RAM krizi ekran kartlarını da vurdu diyeceğiz yakında
(RAM fiyatları ekran kartı ile yarışıyor şaka gibi dimi =)
neyseki ram i fiyatı düşükken aldım.Ekran kartına yetişemedim...

valla ben hayatımda ilk defa sistem topladım.İlk defa bir bilgisayar kasam oldu :D o yüzden tecrübemde yok, sorunda yaşamak istemiyorum.Olmuşkende iyisi olsun diye diye işin içinden çıkamadım.Ama bu saatten sonra da 3 e 5 e bakmicam mecbur... Her şeyi alıp ekran kartında kalakaldım :D
beyazdan pişman olmazsın inş ben topladım pişman oldum. 2 ay oldu siyah sisteme geçtim inş parçaların hepsi gelebilirse

neden pişman oldun hocam
hocam istediğin kadar kaliteli parça al kasa ve fanlar çok kirleniyo ve sararıyo. özellikle ben malataydayım depremin üstünden 3 yıl geçmiş olamsına rağmen hala inşaat yıkım dolu şehir, evimin 3 yanı inşaat ve öyle böyle kir sararma oluyo ki görsen beyazı arkadaşın dediği gibi siyaha boyamaya başlarsın. bide bana özel olan bi sorun var migrrenim var baya ileri seviye ve kasa beyaz parçalar beyaz 10 tane rgb fan var onlar da beyaz ölüyorum baş ağrısından. siyah rgbsiz bi sisteme geçiyorum tek tek aldım parçaları bi ekran kartı kaldı benimde almadığım

hocam istediğin kadar kaliteli parça al kasa ve fanlar çok kirleniyo ve sararıyo. özellikle ben malataydayım depremin üstünden 3 yıl geçmiş olamsına rağmen hala inşaat yıkım dolu şehir, evimin 3 yanı inşaat ve öyle böyle kir sararma oluyo ki görsen beyazı arkadaşın dediği gibi siyaha boyamaya başlarsın. bide bana özel olan bi sorun var migrrenim var baya ileri seviye ve kasa beyaz parçalar beyaz 10 tane rgb fan var onlar da beyaz ölüyorum baş ağrısından. siyah rgbsiz bi sisteme geçiyorum tek tek aldım parçaları bi ekran kartı kaldı benimde almadığım
çok geçmiş olsun hocam.Deprem için ayrı migren için ayrı çok geçmiş olsun.Valla benim evinde şantiyeden farkı yok aslında toz bakımından :D sanırım bende pişman olucam ama olsun be :D İçimde kalacağına kirlensin

bozmazsın garantiden çıkar ama
Garanti etiketi sökülmüş olmuyor ama modifikasyon sayıp garantiden çıkarırlar çok büyük ihtimalle. Ben yine de son çare 5080 alıp gmg garaj gibi yere verip mat beyaz ppf kaplattırmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Garantilik bir şey olursa sökülür geri :kekw:

Geri