🔥İndirim Linsoul BFCM İndirimleri!!!

Görünümü farklı ama aliexpresste aynı dac+amp(cx31993+max97220) kombinasyonu $10. Çok güç gerektirmeyen iemler için cx31993 dac $5. Oyun kredileri alınmadıysa $5 alışveriş kredisiyle iyi uyguna geliyor.
Nicehck-ccz fiyatına trn black pearl var. Linsoulda $5 promo koduyla şu an $30.
Dac için acele yoksa sonraki indirim dönemini bekleyip $25 bronze kod ile snowsky retro nano ya da echo mini alınabilir.
Retro nano bluetooth dac, pili değiştirilebiliyor. Echo mini bluetooth müzik çalar, dac olarak da kullanılabiliyor ama pili değiştirilebilir değil.
bende dac olarak echo-a var hocam şimdilik ihtiyacım yok. bu pili değişebiliyor dediğiniz 18650 piller mi? öyleyse havada kaparım black fridayde

3.7V 10440 pil diye belirtmişler özellikler kısmında. Yakın zamanda tekrar kupon satarlar mı bilmiyorum.
black friday presale eventi başlamış hocam
1 dolara 25 dolarlık, 2 dolara 50 dolarlık kupon satıyorlar.
11 dolar verip almıştım şimdi 2 dolara satıyorlar işe bak

@Berkay066 hocam sen de konuyu düzenle istersen

black friday presale eventi başlamış hocam
1 dolara 25 dolarlık, 2 dolara 50 dolarlık kupon satıyorlar.
11 dolar verip almıştım şimdi 2 dolara satıyorlar işe bak

@Berkay066 hocam sen de konuyu düzenle istersen
Fazladan kablo alırdık $11 yerine $2 satsalar da geçti artık. Yeni iem almamış olsam aslında $150 kuponu ile odyssey 2, 1 ay sonra da $50 hediye kartla snowsky alınırmış.

Bir şey danışacağım elimde KZ M2 kablo var Cx31993 alsam bir fark olur mu?

Bir şey danışacağım elimde KZ M2 kablo var Cx31993 alsam bir fark olur mu?
M2 kullanmadım ama hışırtı sorunu yoksa çok fark olmaz. Kulaklığın modeline göre belki daha çok güç gerektirebilir.

Kulaklık daha çok güç gerektirir, dac farklı özelliklere, bluetooth, düşük empedans, dahili peq, 4.4mm çıkış vs sahip olsun dersen o zaman daha iyisi alınır.

2 dolara 50 dolar indirim satın aldım, bakalım bu sefer ne alacağım :D

önceki indirimle kulaklık alıp eline ulaşan oldu mu? Bir sıkıntı vs. çıktı mı? Bu indirimle birşeyler almayı düşünüyorum.

1763373082198.webp

Geri