❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Tv duvar askısı için ne önerirsiniz arkadaşlar?Bende 65 inç olanın sipariş verdim bugün.Alıp kurduran arkadaşlar varsa hareketli duvar askısı konusunda yardımlarını bekliyorum
Ben de düşünüyorum.
Yatak odamda karşıda duvar yok pencere var. Yan duvara kuracağım. O nedenle döndüreceğim şekilde bir askılık lazım.
Bunu düşünüyorum.

Tv cumartesi elime ulaştı ancak bu sabah servis kaydı oluşturabildim şu saat oldu hala ne arayan var ne soran. Berbat bir servis hizmeti hala kurulum yaptıramıyorum.

arkadaşlar servis için kayıt oluşturmayın evinize yakın yetkili bayiyi direkt arayın. 10 dk önce aradım saat 3 e sözleştik. tabi evinizin konumuda önemli.

Tv cumartesi elime ulaştı ancak bu sabah servis kaydı oluşturabildim şu saat oldu hala ne arayan var ne soran. Berbat bir servis hizmeti hala kurulum yaptıramıyorum.
Tekrar müşteri hizmetlerini arayarak hangi servisi yönlendirdiklerini sorun sonra o servisi telefonla arayarak saat planlaması yapın hocam. Forumda yarım saatte gelip kuranı gördük akşam 8 de gelip kuran serviside gördük.Ben yaşadığım yerde bosch buzdolabını 3 gün sonra kurdurabildim yani yaşadığınız yere göre de değişiyor nextle alakalı bir durum değil bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de düşünüyorum.
Yatak odamda karşıda duvar yok pencere var. Yan duvara kuracağım. O nedenle döndüreceğim şekilde bir askılık lazım.
Bunu düşünüyorum.
Tv nin boyutu büyük olduğu için çok fazla açı veremezsiniz hocam. Askı aparatının kolunun uzunluğu tv ye çok fazla açı vermenize müsade etmez duvara temas eder bir açıdan sonra. Ona göre planlayın bence kurulumu

Tekrar müşteri hizmetlerini arayarak hangi servisi yönlendirdiklerini sorun sonra o servisi telefonla arayarak saat planlaması yapın hocam. Forumda yarım saatte gelip kuranı gördük akşam 8 de gelip kuran serviside gördük.Ben yaşadığım yerde bosch buzdolabını 3 gün sonra kurdurabildim yani yaşadığınız yere göre de değişiyor nextle alakalı bir durum değil bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tv nin boyutu büyük olduğu için çok fazla açı veremezsiniz hocam. Askı aparatının kolunun uzunluğu tv ye çok fazla açı vermenize müsade etmez duvara temas eder bir açıdan sonra. Ona göre planlayın bence kurulumu
Bulunduğum ilde 1 tane servis var. O servisi arıyorum telefonlara bakmıyor saçma sapan işler işimiz,gücümüz var evde servis arayacak diye bekliyoruz.

Bulunduğum ilde 1 tane servis var. O servisi arıyorum telefonlara bakmıyor saçma sapan işler işimiz,gücümüz var evde servis arayacak diye bekliyoruz.
Nextin şu servis ağını çözmüş olması lazım.
Güzel tv yapıyorsun, servis işimi çözmüyorsun.

Mutlaka ilgilenirler hocam ürüne çok güveniyorlar ve kusursuz olması için uğraşıyorlar.Ben zaten bahsettim forumdan çok kişi aldı benzer problem yaşayan varsa diye bilgilendireceğim dedim.Benimkiyle aynı seridir size gelen sorunu ve çözümünü bildikleri için çok hızlı reaksiyon alırsınız diye düşünüyorum.Buradan süreç hakkında bilgilendirin lütfen sizde.
Arıyorum arıyorum meşgul çalıyor. Neden acaba bilen var mı?

Ben de düşünüyorum.
Bunu düşünüyorum.
Bende bu ürünü almayı düşünüyorum acaba alıp kullanana arkadaşlar var mıdır cevaplarsa sevinirim?Sağlamlık açısından ne durumda bu ürün iyi midir?

Nextin şu servis ağını çözmüş olması lazım.
Güzel tv yapıyorsun, servis işimi çözmüyorsun.
Servise ulaştım kayıt açtırıp açtırmadığımı sordu açtırdığımı söyledim sizin kaydınız benim önüme düşmedi diyor :D .Akşam 7gibi kurmaya çalışacakmış beyefendi paşa gönlü isterse.Şu garanti durumu olmasa 100 kere kurmuştum tvyi de işte mahkumuz servise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,699
Üyeler
184,821
Son üye
güngör 5434
Geri