❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

9 gün kaldı turktelekomda taahhütümün bitmesine. Güzel birşeyler yakalarız umarım.

hiç numara değişmedimde tahahütün bitimine ne kadar kala değişmek lazım?

hiç numara değişmedimde tahahütün bitimine ne kadar kala değişmek lazım?
1 ay kaldığında cayma bedeli ödemeden değiştirebiliyorsun diye biliyorum. ek olarak aralarında rekabet etmeleri bize yarıyor. en son 500-600 tl den aşağı tarife bulunmuyordu.

9 gün kaldı turktelekomda taahhütümün bitmesine. Güzel birşeyler yakalarız umarım.
aynı şekilde son 15 gün kaldı, bitince ben de turkcell ya da vodafone'a geçicem, bıktırdı artık 550 lira fatura ödüyorum utanmadan daha az içeriği olan pakete 675 istiyorlar, aynısı olsa belki yine geçerdim umursamayıp ama gerçekten suyunu çıkarttılar artık, yüzsüzlükten başka bir şey değil yaptıkları

birde bana diyor ki işte bahsettiğiniz tarifeler yeni gelenlere özel tarifeler, size bunları sunabiliyorum

bende rakipleriniz de yeni gelenlere benzer tarifeler sunuyolar, ben de onları değerlendireyim o zaman diyorum, her ne oluyorsa bu konuşmadan sonra bir başka birim arayıp daha uygun bir tarife sunuyor ALLAHIN İŞİ İŞTE

Türk Telekom dan geçerken mutlaka bitmesini bekleyin aksi takdirde cayma bedeli çıkanlar olmuş.

Bence boşu boşuna türk telekom bilmem ne diye dolaşmayın biraz dalga geçiyorlar ama bimcell baya iyi faturasız, 150 download ve 30 uploaddaa aşşağı çekmiyor, 20 gb haftalık internet 145 tl 180 tl de aylık 20 gb isterseniz deneyin beğenmezseniz direk bırakırsınız.

1 ay kaldığında cayma bedeli ödemeden değiştirebiliyorsun diye biliyorum. ek olarak aralarında rekabet etmeleri bize yarıyor. en son 500-600 tl den aşağı tarife bulunmuyordu.
Yok hocam artık öyle bir şey dengesiz bu işler oparatörüne göre farklı da değil eskiden öyleydi ama şimdi her türlü para koparmak için çıkmaz diyip çıkınca söke söke alıyorlar.

Benim de Türk Telekom da 9 günlük tahüütüm kaldı bittiği gün mü başvuru yapmalıyım cayma bedelinden kaçmak için yoksa 2-3 gün kala başvuru yapmamız gerek bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Geçiş süreçleri de birkaç gün sürüyor sanırım

Yok hocam artık öyle bir şey dengesiz bu işler oparatörüne göre farklı da değil eskiden öyleydi ama şimdi her türlü para koparmak için çıkmaz diyip çıkınca söke söke alıyorlar.
türk telekom 1 gün kalsa bile ceza kesiyor ama vodafoneda öyle bir şey yok son ay cayma bedeli falan ödemeden değiştirebiliyorsun daha yeni vodafonedan turkcelle geçiş yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri