🔥İndirim Türk Telekom Yıldızlı Günler 5GB 120 TL 10GB 150 TL 20 GB 195 TL

Ben genellikle Turkcell den uzak duruyorum sebep fiyatı ve internetinin diğer operatörlere kıyasla çabuk bitmesi.
Türk Telekom - Vodafone zincirinde ondan ona geçip duruyorum.
Turkcell den geçecek arkadaşlar Türk Telekoma geçebilirler. Internet hızı olarak Türk Telekom Vodafone dan daha hızlı.

Kişisel kullanımmda sürekli olarak karşı tarafa sesimin gitmediğini söylüyorlar. Benim gibi bu operatörde bunu yaşayan başkası var mı mıdır?

Başka arkadaşlarda varsa numara taşırken bunu göz önünde bulundursunlar derim.

Ben genellikle Turkcell den uzak duruyorum sebep fiyatı ve internetinin diğer operatörlere kıyasla çabuk bitmesi.
Türk Telekom - Vodafone zincirinde ondan ona geçip duruyorum.
Turkcell den geçecek arkadaşlar Türk Telekoma geçebilirler. Internet hızı olarak Türk Telekom Vodafone dan daha hızlı.
Bu arada ekstra olarak şu anda aşağı yukarı fiyatları aynı

Vodafone 130 yaptı bir ara Türk Telekom da 155 yaptı.

Ama hepsinden önemlisi Türk Telekom şuan yeni gelene 6 aylık 100GB hediye veriyor niye para veriyorsunuz ki 😀
Hocam ben TürkTelekom'a yeni geçeceğim ve yeni hat alacağım. Bu 6 aylık 100 GB nasıl veriyorlar otomatik geliyor mu?

net hızı olsun müşteri memnuniyeti olsun tt mi vodafone mu daha iyi acaba
10 yıldan fazladır vodafone kullanıyorum ve bugün TT ye geciş yapacağım. geçen yine bu tarz indirim konusuna internet hızlarını atmıştım istanbulun ortasında 3-5 mbps hız alıyorum bazen ve kanser etti artık.

Faturasızdan faturaliya geçişde de oluyor diyor şartname kısmında?
Faturasızdan geçişe bunlardan daha uygun tarife de var zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben TürkTelekom'a yeni geçeceğim ve yeni hat alacağım. Bu 6 aylık 100 GB nasıl veriyorlar otomatik geliyor mu?
Faturasız olarak yeni hat al, Selfye kayıt ol paketin adını SMS at gelir. Bayiler de ne yapacağın konusunda yönlendirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,396
Üyeler
185,721
Son üye
losw3x
Geri