❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

türk telekom 1 gün kalsa bile ceza kesiyor ama vodafoneda öyle bir şey yok son ay cayma bedeli falan ödemeden değiştirebiliyorsun daha yeni vodafonedan turkcelle geçiş yaptım
Vodafone u bilmiyorum ama turkcell den vodafone geçememiştim bayi çıkar demişti kimi bayi de çıkmaz dedi.

TT'de 8 gün kalmış gene cayma çıkarır mı? Bu kadar düşmüş mü bu şirket?

Türk Telekom’da bittikten sonra, diğerlerinde bitmesine 5-10 gün kala da olur.

Neden? Ben Turk Telekom'dan vodafone'a geçtim, tahhüt bitimine 15 gün varken. Sadece 27 TL bir cayma ücreti ödemiştim.

Bence boşu boşuna türk telekom bilmem ne diye dolaşmayın biraz dalga geçiyorlar ama bimcell baya iyi faturasız, 150 download ve 30 uploaddaa aşşağı çekmiyor, 20 gb haftalık internet 145 tl 180 tl de aylık 20 gb isterseniz deneyin beğenmezseniz direk bırakırsınız.
Bahsettiğiniz paketlerin linklerini atabilir misiniz? Web sayfasında bulamıyorum.

Bence boşu boşuna türk telekom bilmem ne diye dolaşmayın biraz dalga geçiyorlar ama bimcell baya iyi faturasız, 150 download ve 30 uploaddaa aşşağı çekmiyor, 20 gb haftalık internet 145 tl 180 tl de aylık 20 gb isterseniz deneyin beğenmezseniz direk bırakırsınız.
bende bimcell kullanıyorum 20gb 145tl nerede acaba benim öyle bir paketten haberim yok :D

TT'de 8 gün kalmış gene cayma çıkarır mı? Bu kadar düşmüş mü bu şirket?
Vodafone son aya girdikten sonra cayma bedeli cıkaemıyor. 16 kasım yani dün girdim son aya TT gecis islemlerini baslattim bugun.

Turkcellden vodafona gecenler varmı vodafone nasıl turkcelle gore memnunmusunuz.

Türk Telekom 1 hafta taahütüm kaldı, bitmeden yapsam başım belaya girer sanırım?

Dün çektim, mağazalardan da yapılabiliyordu.

1763405675707.webp

Bu fiyatlara nereden ulaştın kral?
Ben de uzun süredir bimcell kullanıyorum, Dost Küçük paketi 186 tl aylık 3 çikolayt + 250 sms + 750 dk en uygun olan paket?

Turktelekomda 6 ay 100gb bimcellde ise 3 ay 50gb bedava. Bu kampanyaları kullanmayanlar önce bunları kullanmaları bence. 9 ay bedava internet başka nerede bulunabilir.

bende bimcell kullanıyorum 20gb 145tl nerede acaba benim öyle bir paketten haberim yok :D
Ek paket belirtmeyi unutmuşum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara nereden ulaştın kral?
Ben de uzun süredir bimcell kullanıyorum, Dost Küçük paketi 186 tl aylık 3 çikolayt + 250 sms + 750 dk en uygun olan paket?
Ek paket"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri