2000 TL PC toplama

Kasa çok berbat ama ,kasa iyi olsun ram 8 olsa
:D Dostum 8gb ram günümüz için yetersiz. O kadar düşük bir sistem alıyorsun 16gb alabilecekken kasa daha iyi olsun diyerek 8 yapıyorsun. 8gb ram olursa lol oynarsın anca.

:D Dostum 8gb ram günümüz için yetersiz. O kadar düşük bir sistem alıyorsun 16gb alabilecekken kasa daha iyi olsun diyerek 8 yapıyorsun. 8gb ram olursa lol oynarsın anca.
Oynuyacagim oyunlar ,Steam pubg 8 ram bile kullanmyr ,GTa 5,pubg mobile csgo bu kadar bunlar için 8 yeter diye düşünüyorum

Oynuyacagim oyunlar ,Steam PUBG 8 ram bile kullanmyr ,GTa 5,PUBG mobile csgo bu kadar bunlar için 8 yeter diye düşünüyorum
Öyle düşünüyorsan 8 al sonra bir 8 daha tak ne diyeyim görüntü için performansı azaltmak olmaz.

Bu dediklerim için orta dusuktw iş görür mü ram 8 yapıp kasa+PSU önerin nedir
Dual Channel ram 20 fps bile arttır. PUBG 8 kullanıyor olabilir ama 16 daha iyi performans verir. 300 tl daha arttır bütçeni 16 al güzel de kasa al derim.

Dual Channel ram 20 fps bile arttır. PUBG 8 kullanıyor olabilir ama 16 daha iyi performans verir. 300 TL daha arttır bütçeni 16 al güzel de kasa al derim.
Sen parcalarin ismini söyler misin tamam 16 olsun Max 2500 bütçe hava akışı iyi olma kasa olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen parcalarin ismini söyler misin tamam 16 olsun Max 2500 bütçe hava akışı iyi olma kasa olsun
Olan*

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olan*

Ben ilk arkdaşın attığı sistemi bu PSU: https://www.gittigidiyor.com/bilgis...lK8TaEavmFFfnzh2xwv3K9Wsv7sW2YIhoCGi8QAvD_BwE

Bu kasa ile öneririm: https://www.hepsiburada.com/aerocoo...e-aero1fr-p-HBV00000PIKQQ?magaza=Teknobiyotik

Aercool hem kaliteli hem de mesh yapısı sayesinde güzel hava akışı verir. 475 tl ile alınabilecek çok iyi bir kasadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,811
Üyeler
189,163
Son üye
ApeiroN_
Geri