Öneri BF6 mı Arc Riders mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,215
Steamde 50 dolarım var şuanda arc riders ile bf6 arasında kaldım

bf6 bir süre sonra sıkar mı oyunun durumu nasıl şuanda parasını hakediyor mu

Arc riders zaten çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama tek başıma oynayabilir miyim zevk verir mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İkisi de çok farklı şeyler nasıl bir cevap vermemizi bekliyorsun ki? Videolarını izleyip buna senin karar vermen gerekiyor. Yukarıdaki arkadaş mesela Arc demiş. Ben kesinlikle Bf derim. Fps oyuncusuyum ve 3 hariç hepsini oynadım bflerde ve hepsini de iyi oynuyorum. Squadın varsa ya da en az 1 arkadaşın varsa oyun keyifli. İkisi de bir süre sonra sıkacak oyunlar. Ne amaçladığına bağlı. Ben lootumu yapıp savaşayım diyorsan arc, bam güm girip adam öldüreyim tank patlatayım sniper oynayayım dersen bf. Ama bana kalırsa ikisinin arasından Bf daha çok öne çıkar. Karar senin

Steamde 50 dolarım var şuanda arc riders ile bf6 arasında kaldım

bf6 bir süre sonra sıkar mı oyunun durumu nasıl şuanda parasını hakediyor mu

Arc riders zaten çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum ama tek başıma oynayabilir miyim zevk verir mi ?
battlefield' ın diğer oyunları varsa arc riders al zaten diğer oyunları ile çok büyük bir farkı yok

BF6 ının dizayn grafik gerçekçilik hissiyatı çok fazla iyi bir kulaklık ile kendini tamamen gerçek bir savaşın ortasında bulabilirsin, ama sadece savaş savaştan başka bişi yok, arc öyle değil o daha fazla açık dünya bırakıyor savaşın dışında + loot, kaynak arama, arkadaşların ile çok daha eğlenceli hale gelebilir

Ben olsam BF6 alırım arc yi ise 2.alım olarak aklımda kalır.

BF6 ının dizayn grafik gerçekçilik hissiyatı çok fazla iyi bir kulaklık ile kendini tamamen gerçek bir savaşın ortasında bulabilirsin, ama sadece savaş savaştan başka bişi yok, arc öyle değil o daha fazla açık dünya bırakıyor savaşın dışında + loot, kaynak arama, arkadaşların ile çok daha eğlenceli hale gelebilir

Ben olsam BF6 alırım arc yi ise 2.alım olarak aklımda kalır.
yani iki oyunu da alsam tek oynayacağım arkadaşım yok pek benle oynayacak normalde warzone bağımlısıydım ama oyun çok bozdu yeni fps türü istiyordum arc riders da görünce çok hoşuma gitti ama bilemedim

Bf6 battleroyale oynarsin ücretsiz. Arc raiders alırım ben olsam

arc bir süren sonra yok olu gibi hissettiriyor o yüzden 40 dolar verirken düşündürüyor. Sizce kısa bir vakitte yok olur mu yoksa pubg gibi uzun vadeli bir oyun olur mu?

İkisinede sahibim. Farklı türde oyunlar ikisininde zevki farklı hangi tür oyun seviyorsun bilmiyorum tamamen sana bağlı.

İkisinede sahibim. Farklı türde oyunlar ikisininde zevki farklı hangi tür oyun seviyorsun bilmiyorum tamamen sana bağlı.
Fps her türlüsünü severim ya ama bf6 için 12 dolar daha biriktirmem gerekecek arc riders direk alabilicem bilmiyorum bf6 battle royale oynasam arc riders mı alsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,779
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri