❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar amazon müşteri temsilcisi ile görüştüm az önce kampanya dahilindeki fiyatın 27 olduğunu şuanda bir yanlışlık olmadığını ancak yine de bildireceğini bir ihtimal düzeleceğini söyledi /50 şans artık
Ne zaman gelir sorar mısın 🤣

Woofer/Bas bölümünden zırıltı gelen arkadaşlar, hepiniz aynı gün mü satın aldınız. Sipariş tarihleriniz nedir?

Anladım o kadarını, benim demek istediğim atıyorum 25 bin liraya aldığı ürünü 50 bin girmezler, Yeni aldıkları partiye Next zam yapmıştır.

55 inç ilk amazona geldiğinde 35k falandı sonradan 20k ya indi. 65 in şuanki fiyatı bence hatalı. Kimse de almaz bu fiyattan firma da bunu biliyordur

Arkadaşlar Amazon 55inch'i de de ilk listelediğinde 35 binden listeledi.
Sonra efsane Kasım diye fiyatın üstünü çizip 19 yaptı.
Ama bu süreç 1 gün falan sürdü.
Yani anlayacağınız yine aynı muahbbet olacak.
Paniğe gerek yok calm down guys.
Dipnot: 1-2 güne düzelmez ise panik yapabilirsiniz.

ürün yeniden stokta amazonda. Apollo hocam ses sorununu kontrol edebilirmisiniz var mı dikkatinzi ceken bişey

Fiyat 49k yapmışlar

75 inç olan bile o fiyat değil bi yanlışlık vardır hocam

Tam siparişe girdim 27k idi sepette 49k görünce şoka girdim

Bu kadar artmaz hocam da zaten biz lansman fiyatından aldık yeterince tanıtım yaptılar artık kar marjını da yükseltir firma

Bu ne arkadaşlar vakit varken 75 liği mi alsak ?

Hocam bu fiyattan fazlasına çıkarsa bin tane TV var. Zaten ürünün hakkı bu. Kimse de bu fiyatı gördükten sonra yüksek fiyattan almaz. Fiyat hatalı düzelir.

Ölümü gösterip, sıtmaya razı etmek bunun adı

Alıntıyı görüntüle

Kasım kampanyasına dahil etmemeişler ondan büyük ihtimalle amazon ile mi iletişime geçsek

Amazon un 50 bin liralık üründen 5 bin liradan fazla kazandığını sanmam. Next yeni parti fiyatını böyle belirlemiştir, almayanlara geçmiş olsun :)

ben zam gelmesine rağmen gelir gelmez sepete attığım için 27 bin alabildim. Aslında almayacaktım. Resmen zam psikolojisiyle aldım. Amazon'da sepetteki ürünün bir süre fiyatı güncellenmiyor, aklınızda bulunsun.

Benim tahminin 30 bin civarına indirim olacak. O yüzden bu fiyat girildi. TLC miniled var bu fiyatlara. Biraz çıkınca samsung var.

Anladım o kadarını, benim demek istediğim atıyorum 25 bin liraya aldığı ürünü 50 bin girmezler, Yeni aldıkları partiye Next zam yapmıştır.

Merhaba Arkadaşlar ses sorunu olan ürünler ile ilgili Mesai saatleri içinde WhatsApp Destek : ‪+90 505 185 0942‬ numarasına yazması veya [email protected] mail adresine bilgi yazdığınızda sizinle iletişime geçilerek kurulumu yapan servisi daha hızlı yönlendirebilirler.

Evet yalnız şöyle bir fark var hocam, o zaman ilk defa listelenmişti. Şimdi indirimli fiyat yükseltildi. Ben amazon'un bu tip işler yaptığında genellikle eski indirimli fiyatın üzerine üç beş bir şeyler koyduğunu gördüm hep. Düşeceği kesin de kaça düşer orası meçhul.

65 bu fiyata alacağıma gider TCL alırım, umarım fiyat hatalıdır.

arkadaşlar ürünü cuma son stoklardan sipariş verdim. 27.500tl den 4 taksit
cuma akşamından beri böyle bekliyor zamlandığı içinde iptal etmek istemiyorum hazır stok varken sipariş vermiştim çünkü amazondan başka alan arkadaşlar mevcut mu?

yakınım hepsiburada dan aldı direkt gelmişti.
1763566863323.webp

HB YE DE BİDAHA STOK GELMEDI HE

Geri