Öneri 1200 TL Kablosuz Mouse Önerisi

CapsLock

80+
Reaksiyon skoru
63
Bütçe
1200
Şuan kullandığım mouse Tuf M3 elim büyük olduğu için küçük kalıyor açıkçası. İlk araştırdığım mouse Throne Raito Reflex oldu ama scroll ve malzeme kalitesinde sorun yaşayanları gördüm. Bu fiyata önerebileceğiniz büyük kablosuz mouselar neler?

Şuan kullandığım mouse Tuf M3 elim büyük olduğu için küçük kalıyor açıkçası. İlk araştırdığım mouse Throne Raito Reflex oldu ama scroll ve malzeme kalitesinde sorun yaşayanları gördüm. Bu fiyata önerebileceğiniz büyük kablosuz mouselar neler?
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse

Bu mouseu öneririm. Mevcut indirimi var zaten ek olarak ödeme kısmında Conlife kodunu girersen %3lük indirimde veriyordu hemen hemen 1200e geliyor sanırım.

Hocam o fiyatlara adam akıllı bir şey yok 1700 bandına çıkarsanız ATK A9 Plus var 2000e çıkarsanız da MCHOSE A5 Ultra var. Çıkamazsınız da fazla bi para vermeyin sonuçta her türlü bi takım sorunlar yaşarsınız.

Bunu alabilirsiniz fiyatı ucuz özellikleride gayet iyi.

Hocam 1350 civarına denk geliyor ve düz A9 modelinin malzeme kalitesi ve sensörlerinin iyi olmadığı söylenmiş forumlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Z1 SE de kronik bir sorun var mı hocam?

Hocam 1350 civarına denk geliyor ve düz A9 modelinin malzeme kalitesi ve sensörlerinin iyi olmadığı söylenmiş forumlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Z1 SE de kronik bir sorun var mı hocam?

Evet hocam A9'un Plus modelinden aşağısı alınmaz zaten sorunlu oluyorlar.

Z1 Se'yide annemin kızı kullanıyor gayet güzel çalışıyor bende alacağım sanırım çok beğendim.

Evet hocam A9'un Plus modelinden aşağısı alınmaz zaten sorunlu oluyorlar.

Z1 Se'yide annemin kızı kullanıyor gayet güzel çalışıyor bende alacağım sanırım çok beğendim.
Teşekkürler hocam bu modelde karar kıldım gibi

Geri