enesuzun2002
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Sabah benden video kaydı istediler whatsapp üzerinden ilettim hala dönüş olmadıBass testlerini yaptım bende, bende de titreme oluyor. Çok upraştırıyor mu bu servis olayı
Sabah benden video kaydı istediler whatsapp üzerinden ilettim hala dönüş olmadıBass testlerini yaptım bende, bende de titreme oluyor. Çok upraştırıyor mu bu servis olayı
Şimdi gördüm alıyorum ben29.999 TL den ayar yaptılar. Amazon da tekrar satışı açıldı
hb de 27 499 galiba ben de ordan sipariş geçtim29.999 TL den ayar yaptılar. Amazon da tekrar satışı açıldı
Dediğim gibi oldu. Ama azıcık zamla.29.999 TL den ayar yaptılar. Amazon da tekrar satışı açıldı
hb de yok link atar mısınhb de 27 499 galiba ben de ordan sipariş geçtim
mağazası var mı tv nin. tv box olmadan iptv uygulaması kurabiliyor muyuz?
Sınırlı sayıda getiriyorlarmış. Ben sepete eklediğimde son 1 stok gözüküyordu, aldıktan sonra bitti. Sabah erken saatlerde geliyor sanırsam. Satıcıya tekrar gelip gelmeyeceğini sorabilirsiniz. Gelecek derse sabah 9-10 gibi kontrol etmeniz mantıklı olur.hb de yok link atar mısın
benimde 2 saate kargodan gelcek kurulum sıralaması nasıl oluyor ilk kayıtı servisi mi aricaz nexti mi sırası nedir akşama yetiştirmeye calısıcam daMerhabalar,
Televizyonu sosyal medyada görüp incelemeye başladım. Sonra bu konuyu takip ettim. Amazondan adrese gönderilmediği için hepsiburadadan 14 ünde aldım 17 sinde tv teslim edildi (istanbuldan Türkiye nin en doğusuna geldi) aynı gün kurulum için kayıt oluşturdum ve gelip kurdular. 42” Lg tvden geçtim. Tv nin ekran görüntüsünü bu fiyat bandı için çok başarılı buldum. Ses konusu ise çok daha etkileyici geldi. Eski tvde soundbar ve subwofer kullanıyordum. Bu tv ye onlaeı bağlamadım bile günlük kullanımda çok tatmin edici. Bu zırıltı problemi ile ilgili daha önce paylaşılan test videosu ile test ettim sorunlu tv deki zırıltı benimkinde olmadı. Tv nin tek beğenmediğim yanı kumandası çok ilkel duruyor. Şık bir yeni nesil tasarım bile yeterliydi. Fonksiyonel olmasa da tasarımı daha iyi olabilirdi. Xbox series d de kısa süre denedim gayet akıcı.
Dsmart go da garanti kağıdındaki qr okutulunca sitesine gidiyorsunuz ve kod veriyor. Aktifleştirdim ama uygulaması vs çok kötü. İçeriği de pek nitelikli değil.
Test videosu;
![]()