❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Herhangi bir kargo bilgisi yok. Ayın 15inde sipariş verdim. Amazon niye böyle. Yoksa hepsi buradada satılan ürünü 3 taksiyle alabilirdim. Bana 7 ocak a kadar teslimat olacak diyor. Gel de kafayı yeme
Bende 15’inde aldım İstanbuldayım hiç hareket yok. Yarın teslim gözüküyor ama bence geleceğini sanmıyorum yarın, televizyonu merak ediyorum

Amazonda 55 inc hala indirimde
link

Bende 15’inde aldım İstanbuldayım hiç hareket yok. Yarın teslim gözüküyor ama bence geleceğini sanmıyorum yarın, televizyonu merak ediyorum
Bana 7 ocak a kadar teslim edilir diyor. Keşke hepsi buradakini alsaydım.

HB iade politikası nasıl ? TV yi alıp yetkili servise kurulum yaptırdıktan sonra beğenmezsek iade edebilir miyim. Ev halkını ikna edemedim bir türlü gidip sırf marka diye lg samsung almak istiyorlar 50 60k verip.

benimde 2 saate kargodan gelcek kurulum sıralaması nasıl oluyor ilk kayıtı servisi mi aricaz nexti mi sırası nedir akşama yetiştirmeye calısıcam da
Önce next merkezi arayın kayıt oluşturun. Sonrasında servisi ararsınız. 2 saate gelecekse şimdiden kayıt oluşturun. Tv üzerindeki seri no vs sormadılar bana.

Yani yapay zeka asistanı 7 ocak a kadar teslim edilir diyor. Zannedersem adresime göndermiyor. Adresimi düzelttim, sorun düzelmişti. Siparişi geçmiştim. Şimdi de bana teslimat tarihi ile ilgili bilgiyi sonradan vereceğiz diyorlar. Gönderim tarihi falan belli değil.

Televizyon geldi dev gibi maşallah. Servisi arıyorum açmıyor. Bakalım ne zaman ulaşacaz.

Selamlar, elektrik teknisyeniyim dün tv kuruldum tamam bayıldım eyvallah subwoofer de sıkıntılı çıktı servise parçanın ulaşması bekleniyor ona da eyvallah
Ama tvnin güç kablosu aşırı kısa ve tvyi de Allah katına astığım için uzatma harici yetişmiyor Bu kabloyu kesip araya ek yapsam +1-1.5 metre garantiye sıkıntısı olur mu ? Wp üzerinden sordum bir şey olmaz dediler teknis servisi aradım ora biraz endişelendirdi sıkıntı olabilir diye Allah aşkına hem kocaman tv yapıyon hem kısa yapıyon hem de kullandığın kablo kesiti 2x0.75mm tamam fazla amper çekmicek ama insan bari 2x1 filan kullanır ya da kablosunu uzun bırakır
IMG_2266.webp

Selamlar, elektrik teknisyeniyim dün tv kuruldum tamam bayıldım eyvallah subwoofer de sıkıntılı çıktı servise parçanın ulaşması bekleniyor ona da eyvallah
Ama tvnin güç kablosu aşırı kısa ve tvyi de Allah katına astığım için uzatma harici yetişmiyor Bu kabloyu kesip araya ek yapsam +1-1.5 metre garantiye sıkıntısı olur mu ? Wp üzerinden sordum bir şey olmaz dediler teknis servisi aradım ora biraz endişelendirdi sıkıntı olabilir diye Allah aşkına hem kocaman tv yapıyon hem kısa yapıyon hem de kullandığın kablo kesiti 2x0.75mm tamam fazla amper çekmicek ama insan bari 2x1 filan kullanır ya da kablosunu uzun bırakırAlıntıyı görüntüle
Kablo konusunda haklısın ve her ihtimale karşı uygun soket ve fiş ile kendi kablonu kendin yapman , serviste kumanda ve uzatma kablosu aksesuar sınıfına girse de o anki kişiye göre değişiklik gösterebiliyor.

Bir daha Amazon'dan ürün almayı düşünmüyorum. 15 Kasım sipariş verdiğim televizyon, cuma teslim edilecek yazıyordu. Tamam dedim nöbet saatlerime uyuyor. Dün kargoya verildi ve yarın teslim edilecek yazıyor yani bugün. "Kolay Gelsin" adlı firmanın sitesine girip kargo takip sorgulattığım zaman ise cumartesi teslim yazıyor. Yani bana 3 farklı teslim tarihi verdiler. Çalışan insanları hiç düşünmüyorlar mı? Ben bütün gün evde mi bekleyeceğim kargo için? Ürün de küçük bir ürün degil sonuçta koskoca televizyon kapının önüne bırak diyemem, komşuya bırak diyemem. Nasıl yapacağımı bilemiyorum. Amazon eskiden kargo konusunda çok iyiyken şimdi bir o kadar fiyasko.

Geri