Rica ederim hocam ne demek. Dediğiniz gibi Zoom toplantılarında veya arkadaşlarla görüşürken iş yapar bu cihaz . Sevindim yardımcı olabildiysem size . Umarım memnun kalırsınızValla ben aldım yayıncı değilim. Arkadaşlarla görüşürken kullanırım. Uygun bu fiyata ne beklenir daha. Teşekkürler
120 puanı al ve ödeme aşamasında kargo garantisi kaldır . Dediğim fiyatta düşecektir.420 olarak gözüküyor ödeme adımında. İndirim bitti mi?
%70 kupon çalışmıyor bu üründe maalesef . Puanları kullanarak ve kargo garantisi kaldırınca 580 liraya geliyor dostum. Her üründe çalışmıyor kupon maalesef.bu ürün kaça geliyor bakarmısın https://tr.shein.com/MageGee-130-Keyset-PBT-Pudding-Keycaps-Customized-Keycaps-Set-OEM-Profile-Compatible-With-100-75-65-60-Keyboards-p-72400431.html?src_identifier=st=2`sc=keycaps`sr=0`ps=1&src_module=search&src_tab_page_id=page_search1763657310554&mallCode=1&pageListType=4
teşekkürler sağolasın%70 kupon çalışmıyor bu üründe maalesef . Puanları kullanarak ve kargo garantisi kaldırınca 580 liraya geliyor dostum. Her üründe çalışmıyor kupon maalesef.