Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Hım... 1 generasyon pek geliştirme olmuyor ve arada 10-20k fark var(17 alırsan, 17 pro al derim) 65'e alıp, 10-20k ya da istediğini yaparsın bir laptop (ekran kartsız), bir tablet, olmadı iphone kulaklık(pahalılar malum) fena fikir değil şahsen ben hep böyle düşünürüm. %10(atıyorum sonuçta her şeyde böyle) için 20k vereceğime daha faydalı bir şey alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wait, bu 16 pro ikinci el mi? Boşver 17 al. Sıkıntı çıkar saçma sapan şeyler.

Son bir şey dedim. Onu da oku
Daha yeni 1 veya 2 aylık

Hım... 1 generasyon pek geliştirme olmuyor ve arada 10-20k fark var(17 alırsan, 17 pro al derim) 65'e alıp, 10-20k ya da istediğini yaparsın bir laptop (ekran kartsız), bir tablet, olmadı iphone kulaklık(pahalılar malum) fena fikir değil şahsen ben hep böyle düşünürüm. %10(atıyorum sonuçta her şeyde böyle) için 20k vereceğime daha faydalı bir şey alırım.

Wait, bu 16 pro ikinci el mi? Boşver 17 al. Sıkıntı çıkar saçma sapan şeyler.

Son bir şey dedim. Onu da oku, yanlışlıkla ön sayfaya gittim, gördüm.
Aga cok kararsız kaldım

Daha yeni 1 veya 2 aylık
Valla gerçekten saçma olacak ama babamda 16 pro max var ama tel numarası, icloud farklı olmasına rağmen, diğer hesabı bağlanmak istiyor, halbuki ben aktarmayı reddettim. Doğrulamalar fln (Geçen yine şifre fln sıfırladım, işkence ***) Saçma şeyler, olmaz şöyle şeyler dersin ama olur canın sıkılır. Ayrıca sıfır alırsan İnternet üzerinden mağaza teslim mediamarkt vatan fln, 14 gün - 28 gün iaden olur.

Valla gerçekten saçma olacak ama babamda 16 pro max var ama tel numarası, icloud farklı olmasına rağmen, diğer hesabı bağlanmak istiyor, halbuki ben aktarmayı reddettim. Doğrulamalar fln (Geçen yine şifre fln sıfırladım, işkence ***) Saçma şeyler, olmaz şöyle şeyler dersin ama olur canın sıkılır. Ayrıca sıfır alırsan İnternet üzerinden mağaza teslim mediamarkt vatan fln, 14 gün - 28 gün iaden olur.
Onu hallederiz ama hangisi daha iyi

Onu hallederiz ama hangisi daha iyi
17. İşlemci daha iyi, şarj daha hızlı oluyor neredeyse 2 kat. Ekranlar aynı, boyut ve PPI da aynı, 17 is winner

Bir mikrofonu bir tık daha kötü olabilir ama fark yaratmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Yo ben hep kullanıyorum safari fln nadir kullan

Şuanki telefon emektar 11 kaç yıldır kullanıyorum donma kasma vs yok bu yüzden Apple tercih ediyorum neyse sence16 pro 75 k yoksa 17 mi alıyım
Dostum bana attığın yorumda iphone kitlesinin huawei e karşı olan tutumundan bahsettim üstteki yorumları okuyup cevaplasaydın keşke

Yalan hocam ya! Ya marka olsun diye ya da güvenlik için alıyor. Bir diğer ihtimal de cidden uzun batarya için. Şahsen bence ios kullanan android daha kolay kullanır.
Hocam ios android kıyaslaması yapmadım
Huawei telefonlarda google yok diye almayan iphone tayfadan dolayı dedim

16 pro temiz pil 100 2 yıl garantili 2.el 75k yoksa 17 mi
sıfır 17 dedim ya, telefoto kamera olmasına ve prores olmasına gerek yok. Normal kullanıcı için gereksiz. 1-2 kez deneme amaçlı prores çekim yaptım ssd bağlayıp sadece.

sıfır 17 dedim ya, telefoto kamera olmasına ve prores olmasına gerek yok. Normal kullanıcı için gereksiz. 1-2 kez deneme amaçlı prores çekim yaptım ssd bağlayıp sadece.
Herkes 17 diyor 16 pro nasıl 17den iyi anlamadım

Herkes 17 diyor 16 pro nasıl 17den iyi anlamadım

en yenisini al uzun ömürlü olur. 16 pro 15 pronun bi tık uzunu başka bir değişiklik yok büyük.

bir sürü para vereceksin neden 1-2 senelik telefon alasın

en yenisini al uzun ömürlü olur. 16 pro 15 pronun bi tık uzunu başka bir değişiklik yok büyük.

bir sürü para vereceksin neden 1-2 senelik telefon alasın
11 i 3 yıldır kullanıyorum ve pili 76 baya düşerse tabi satarım zarar etmemek için fazla

Öncelikle 2 sene kullanıp eskimiş cihazı alış fiyatından yukarıya satıp TL bazında zarar etmeme durumu dünyada sadece ülkemize has bir durum.
Bunu geçersek 15 pro 2 yıllık bir telefon artık.
17 neredeyse her alanda daha iyi bir cihaz.
Ön Kamera,şarj hızı,pil hepsinde daha iyi.
Arkasında 3 kamera olmadığı için gönlün razı gelmeyebilir ancak durum bu.
17 apple’ı Çin’de yıllar sonra piyasaya yeniden sokan bir cihaz.
Kesinlikle 17.

Öncelikle 2 sene kullanıp eskimiş cihazı alış fiyatından yukarıya satıp TL bazında zarar etmeme durumu dünyada sadece ülkemize has bir durum.
Bunu geçersek 15 pro 2 yıllık bir telefon artık.
17 neredeyse her alanda daha iyi bir cihaz.
Ön Kamera,şarj hızı,pil hepsinde daha iyi.
Arkasında 3 kamera olmadığı için gönlün razı gelmeyebilir ancak durum bu.
17 apple’ı Çin’de yıllar sonra piyasaya yeniden sokan bir cihaz.
Kesinlikle 17.
Kamerasını tasarımınıbeğenmiyorum 17nin
16 pro yerine yani 17 alıyım ama 11 den geçicem hangisi mantıklı yani 2 veya 3 sene kullancam k

11 den 17 ye geçeceksen çok fark hissedersin, iyi olur
Kamera tasarımı çok ucuz durmuyor mu 11 ile aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,391
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66