disi beyaz kalsin siyah keycap alyani daha önce hiç yapmadım bilmiyorum siyaha boyayacağım sprey boyayla ama olurmu olmazmı hiçbir fikrim yok zımpara gerekiyorsa ben beceremem gibi dahada berbat ederim
disi beyaz kalsin siyah keycap alyani daha önce hiç yapmadım bilmiyorum siyaha boyayacağım sprey boyayla ama olurmu olmazmı hiçbir fikrim yok zımpara gerekiyorsa ben beceremem gibi dahada berbat ederim
full siyah istiyorum yadisi beyaz kalsin siyah keycap al
Switchlerin ses videosunu bulamadım. Ses için bir bildiğiniz bir kaynak var mı ?Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu
hocam bütçe olsa bunun yerine pirahha kapın benceBütçe olsa havada karada kaparım şansımı yiyeyim
Win 68 aldım indirim 2 3 gün sürdühocam bütçe olsa bunun yerine pirahha kapın bence
attığınız klavye kablolu, kablolu-kablosuz kıyaslaması yanlış bence
Kendi açımdan farketmez çünkü aulayıda kablolu kullanacağım.O zaman şöyle diyeyim kablolu kullanım açısından hangisini tercih etmek daha mantıklıattığınız klavye kablolu, kablolu-kablosuz kıyaslaması yanlış bence
kablolu kullanıcaksanız ve %65 sizin için sıkıntı değilse tabii ki havit daha iyi. manyetik switch ile özellikle araba yarışı ve dövüş oyunları aşırı zevkli oluyorKendi açımdan farketmez çünkü aulayıda kablolu kullanacağım.O zaman şöyle diyeyim kablolu kullanım açısından hangisini tercih etmek daha mantıklı
Geçen sene arkadaşa temudan 900e önermiştim, vergi ile toplam. Ama bu fiyatı ile de değer güzeldir.Aula F87 Mekanik Rgb Tkl Spacecrystal Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Turuncu
Hocam ben manyetik klavyelerden geri kaldım. Araba ve dövüş oyunlarında zevkliden kastınız nasılkablolu kullanıcaksanız ve %65 sizin için sıkıntı değilse tabii ki havit daha iyi. manyetik switch ile özellikle araba yarışı ve dövüş oyunları aşırı zevkli oluyor
manyetik klavyelerde bastığınız miktara göre tepki veriyor, aynı gamepadlerdeki triggerlar gibi az basınca araba az gidiyor çok basınca çok gidiyor o yüzden yarış oyunları daha zevkli oluyor, ok tuşuna yarım basıp 90-100 arası forzada sahilde gezmek güzel oluyorGeçen sene arkadaşa temudan 900e önermiştim, vergi ile toplam. Ama bu fiyatı ile de değer güzeldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben manyetik klavyelerden geri kaldım. Araba ve dövüş oyunlarında zevkliden kastınız nasıl
Valla forza da klavye ile 600 saat gömdüm, bu dediğiniz için alınır manyetik. Gamepad de ki gibi olmadığından hep gaz ver çek yapmam gerekiyordu yavaş gitmek için o da zevksiz sağolmanyetik klavyelerde bastığınız miktara göre tepki veriyor, aynı gamepadlerdeki triggerlar gibi az basınca araba az gidiyor çok basınca çok gidiyor o yüzden yarış oyunları daha zevkli oluyor, ok tuşuna yarım basıp 90-100 arası forzada sahilde gezmek güzel oluyordövüş oyunlarında ise tepki mesafesini aşırı kısaya getirip resmen dokunmatik gibi yapınca tuşları aşağı inip de basacağınız sürede low kick high kick hadoken atmış oluyorsunuz avantaj sağlıyor
![]()