İphone 13 şarj inanılmaz hızlı bitiyor..

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Arkadaşlar telefon sabah 8de full olarak aldım her sabah fullüyorum zaten. 4 saattir şarjda değil açık ekran süresi 2 saat 44 dakika. Bu kadar saatte %40 şarj yemesi inanılmaz fazla değil mi? Yetmemeye başladı eski android telefonuma döndü resmen telefonum.. oyun oynadım biraz bugün, oynamasam da yine aynı hızda bitiyor kapalı ekranda bile gidiyor arka planda uyg. Yenileme kapalı, konum servisleri bluetooth hepsi kapalı. (Pil sağlığım 90 cihaz 1 yıl 3 aylık)

Ekler

• IMG_3232.webp
    IMG_3232.webp
    58.3 KB · Hit: 29
  • IMG_3233.webp
    IMG_3233.webp
    87 KB · Hit: 28
Arkadaşlar telefon sabah 8de full olarak aldım her sabah fullüyorum zaten. 4 saattir şarjda değil açık ekran süresi 2 saat 44 dakika. Bu kadar saatte %40 şarj yemesi inanılmaz fazla değil mi? Yetmemeye başladı eski android telefonuma döndü resmen telefonum.. oyun oynadım biraz bugün, oynamasam da yine aynı hızda bitiyor kapalı ekranda bile gidiyor arka planda uyg. Yenileme kapalı, konum servisleri bluetooth hepsi kapalı.
Normal bence

Normal gibi
İphonedan ne bekledin ki zaten şarj konusunda kötüler
Bide pil sağlığın kaçta

Arkadaşlar telefon sabah 8de full olarak aldım her sabah fullüyorum zaten. 4 saattir şarjda değil açık ekran süresi 2 saat 44 dakika. Bu kadar saatte %40 şarj yemesi inanılmaz fazla değil mi? Yetmemeye başladı eski android telefonuma döndü resmen telefonum.. oyun oynadım biraz bugün, oynamasam da yine aynı hızda bitiyor kapalı ekranda bile gidiyor arka planda uyg. Yenileme kapalı, konum servisleri bluetooth hepsi kapalı. (Pil sağlığım 90 cihaz 1 yıl 3 aylık)
İphone 13 için çok normal pil sağlığına bakın

benimde pil sağlığı 1 ayda 100den 92ye düştü 13 pro ve şarjı su gibi akıyor

İphone 13 için normal olması lazım

Sen bi de s23 fe yi gör
1763716172454.webp

Normal diyorsunuz yani ama bilemedim ilk aldığımda çoook götürüyordu akşamı görmüyor şimdi. Pil sağlığım 90
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

90 hocam
90 sa 100 bile doldursan yaramaz 90 üzerinden düşer şarj

Bahsettiğin oranla giderse 6-7 saat ekran süresi yapar ki bu da fazlasıyla normal.

Son 10 günlük grafiği de paylaşabilir misiniz?
Bu DSL25 çok pil harcıyormuş. İnstagram arkada bataryayı kullanmış. Arkaya atınca açık oluyor. X in bu kadar kullanmasına şaşırdım biraz.

cok gidiyor sarjın ama 13 ün batarya ederi o hocam ya, benim şuan 83 heralde 14pm ben bile geçen genship impact girim dedim 3 saatte 80 den 20 ye geldi ( telefon yanıyor arkası bi de ) . iphone oyun telefonu değil oyun oynamayınca tüm günü aşırı rahat çıkarır. eğer çok sorun ediyorsan dejinin mucize bataryasını tak öneririm benimde yeterli gelmezse bataryam direkt geçeceğim çevremde cok iphone kullanıp da değişen var. hatta bir arkadaşım aldığı gibi değiştirdi satarken pil 100/100 veririm demek için satarken değiştirip verecek.

Hocam ya 5000 mAH ya da 10000 mAH magsafe ile günü kapatmaya bakacaksın.Iphone batarya konusunda tüm cihazlarında sorunlar yaşatan bir model.Bende aynı sorunu yaşıyordum magsafee ile çözüm yolu buldum en sonunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,582
Üyeler
184,947
Son üye
cilginatanhamsi
Geri