Bu 5 Kulaklıktan hangisi daha iyi

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
6000
Arkadaşlar 5000 6000 tl bandında kablosuz kulaklık arıyorum sadece oyun için alcam mikrofonu ve ses kalitesi iyi olsun genelde fps oyunları oynuyorum ses kasmalı şarjı iyi giden sorunsuz bi kulaklık arıyordum bu 5 seçenek arasından hangisini alsam daha iyi olur ?

corsair h80 biçilmiş kaftan bu modellerin arasında daha fazla konuşmaya gerek yok!

Arkadaşlar 5000 6000 tl bandında kablosuz kulaklık arıyorum sadece oyun için alcam mikrofonu ve ses kalitesi iyi olsun genelde fps oyunları oynuyorum ses kasmalı şarjı iyi giden sorunsuz bi kulaklık arıyordum bu 5 seçenek arasından hangisini alsam daha iyi olur ?

hs80 ve nova 5 arasında baya kalmıştım fakat Nova 5 mikrofon harici daha iyi ve daha şık gözüküyor

hocam bende kullanıyorum forumda da baya konuşuldu öneririm. cloud3 den falan geçenler var memnunlar bende çok menunum. fiyatına göre baya premium bi ürün. rengine aldanma bence bende kırmızı aldım baya hoş

Geri