Samsung Odyssey Neo G8 4K Monitörüm

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,064
Arkadaşlar başlıktaki monitöre geçiş yaptım 2K'dan 4K'ya resmen daha önce neden geçmemişim diye üzüldüm çok memnunum aşırı mükemmel desem hiç abartı olmaz görüntüsü olsun her şeyi olsun mükemmel. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Almayı düşünenler direk alsın 4K monitör 2K ile arasında çok fark var.

Windows yazıları bile çok net oldu :D

4060 li laptopa 4k monitör baglarsam sivasta evde ısınma problemi yaşamam doğru diyorsun 😅😅
Rabbim 4K monitörle oynadığın günleri nasip etsin hocam. :peepokalp:
Benim sistemimde ilk başladığımda ryzen 3 1200 vardı ekran kartım rx 570 idi. :D

Hayırlı olsun, kartım kaldırsa ben de 4k geçmek istiyorum da..

Hayırlı olsun, kartım kaldırsa ben de 4k geçmek istiyorum da..
Teşekkür ederim Hocam, Umarım geçiş sağlarsın hocam gerçekten fark ettiriyor.
Ekran kartın nedir ?

Arkadaşlar başlıktaki monitöre geçiş yaptım 2K'dan 4K'ya resmen daha önce neden geçmemişim diye üzüldüm çok memnunum aşırı mükemmel desem hiç abartı olmaz görüntüsü olsun her şeyi olsun mükemmel. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Almayı düşünenler direk alsın 4K monitör 2K ile arasında çok fark var.
Daha önce kullandığın 2k monitör oled miydi hocam ? Ben g6 oled aldımda ilk monitörüm 😂

Windows yazıları bile çok net oldu :D
Windows yazıları sorun değil de, bazen açtığımız küçük pencere yazıları eski 400 pixel yazıları gibi oluyor ya ona gıcık oluyorum. Onun ayarı vardı da unuttum. Geçen yine sağ alttan Nvidia'nın iconuna sağ tıkladım, experience ve denetim masası yazısı çıkıyor ya? Orası öyle bulanıktı🤦

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri