Samsung Odyssey Neo G8 4K Monitörüm

Arkadaşlar başlıktaki monitöre geçiş yaptım 2K'dan 4K'ya resmen daha önce neden geçmemişim diye üzüldüm çok memnunum aşırı mükemmel desem hiç abartı olmaz görüntüsü olsun her şeyi olsun mükemmel. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Almayı düşünenler direk alsın 4K monitör 2K ile arasında çok fark var.
önceki monitör neydi hocam

hayırlı olsun güle güle kullanın. benimde 4k monitör isteğim vardı fakat fiyatları fazla tuzluydu. bende ondan dolayı 2K çözünürlükte Oddysey G65B monitör aldım. şuanlık memnunum ilerde paramız ve ömrümüz olursa inşallah :D

Arkadaşlar başlıktaki monitöre geçiş yaptım 2K'dan 4K'ya resmen daha önce neden geçmemişim diye üzüldüm çok memnunum aşırı mükemmel desem hiç abartı olmaz görüntüsü olsun her şeyi olsun mükemmel. :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:
Almayı düşünenler direk alsın 4K monitör 2K ile arasında çok fark var.
Hayırlı olsun. 1080p den 1440p geçince çağ atlamış giibi hissetmiştim. Tahminimce hem oled hem 4k insan şaşırır :) g8 den memnunmusunuz ayrıca radarımda en uygun 4k oled monitör o piyasa da sürekli 4. nesil bekle dönüyor bekliyoruz :D VA panelden geçeceğim.

hayırlı olsun güle güle kullanın. benimde 4k monitör isteğim vardı fakat fiyatları fazla tuzluydu. bende ondan dolayı 2K çözünürlükte Oddysey G65B monitör aldım. şuanlık memnunum ilerde paramız ve ömrümüz olursa inşallah :D
Geç olsun güç olmasın hocam umarım alırsın 4K yakın zamanda .
Teşekkür ederim. :peepokalp:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun. 1080p den 1440p geçince çağ atlamış giibi hissetmiştim. Tahminimce hem oled hem 4k insan şaşırır :) g8 den memnunmusunuz ayrıca radarımda en uygun 4k oled monitör o piyasa da sürekli 4. nesil bekle dönüyor bekliyoruz :D VA panelden geçeceğim.
Teşekkürler hocam.
4K çok ayrı olaymış valla ömür boyu yaşanır 4K monitör ile hikayeli oyunlar vs rekabetçi oyunlar görüntü öyle güzel ki fena :D

Rabbim 4K monitörle oynadığın günleri nasip etsin hocam. :peepokalp:
Benim sistemimde ilk başladığımda ryzen 3 1200 vardı ekran kartım rx 570 idi. :D
yine iyiymiş senin ilk sistem bende pentium 4000 gibi bişey ve hd5570 vardı :D

2K Olarak G65B vardı hocam.
1080p için Asus'un 380Hz modeli vardı.
hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş bende de g65b var yazın çalışıp üstüne stajdan gelen para ile oled almayı düşünüyorum

sistemi dizmişsiniz hayırlı olsun hocam
bende 2kya geçtim bi ferahlama geldi :kekw:
gpuyu 60 serisi ile değişmeyi düşünüyorum o zaman 4k ya geçeceğim umarım

Memnundum hocam kötü değildi fakat 4K Mini-Led şimdi ki geçtiğim Neo G8 çok çok daha mükemmel.
Hocam neo serisinin çok iyi olduğunu duymuştum. Hayırlı olsun. Ekran kartı 7600XT zamanında 10k fırsatı denk gelmişti almıştım. Bayağıdır sistem köşede yatıyordu. Yeni kullanmaya başkayacam inş. Monitörde kararsız kaldım. G65b, H27E6, h27t22c ürünleri düşünüyorum. Onun için sordum. Resmi sitesinde G65b 27 stok kalmamış

sistemi dizmişsiniz hayırlı olsun hocam
bende 2kya geçtim bi ferahlama geldi :kekw:
gpuyu 60 serisi ile değişmeyi düşünüyorum o zaman 4k ya geçeceğim umarım
RTX 5080 çek keyifine bak ömür boyu :D
Teşekkür ederim hocam. :peepokalp:

Hocam neo serisinin çok iyi olduğunu duymuştum. Hayırlı olsun. Ekran kartı 7600XT zamanında 10k fırsatı denk gelmişti almıştım. Bayağıdır sistem köşede yatıyordu. Yeni kullanmaya başkayacam inş. Monitörde kararsız kaldım. G65b, H27E6, h27t22c ürünleri düşünüyorum. Onun için sordum. Resmi sitesinde G65b 27 stok kalmamış
Hakikaten çok iyi hocam.

hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş bende de g65b var yazın çalışıp üstüne stajdan gelen para ile oled almayı düşünüyorum
Teşekkür ederim hocam. :peepokalp:

Geri