FlyperX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,675
Valla tamda indirim bittidüşer diye bekliyorsaniz çok beklemeyin alın geçin daha düşerse aradaki farkı talep edersiniz sonra üzülmeyin
Valla tamda indirim bittidüşer diye bekliyorsaniz çok beklemeyin alın geçin daha düşerse aradaki farkı talep edersiniz sonra üzülmeyin
dedimValla tamda indirim bitti
Valla fiyat iyiydi benim pek ihtiyacım yok ama alasım gelmişti düşerse belki alırım, video oyun vb işler için iyi midir? acaba anker motionmu kararsız kaldım.dedim![]()
ne kadar sürede talep edebiliyoruz?daha düşerse aradaki farkı talep edersiniz sonra
taşınabilir istiyorsan anker sabit kullanım için razer ben bataryalı tercih etmiyorum genelde pc için bir süre sonra batarya ömrü nanay oluyor kabloya muhtaç kaliyorValla fiyat iyiydi benim pek ihtiyacım yok ama alasım gelmişti düşerse belki alırım, video oyun vb işler için iyi midir? acaba anker motionmu kararsız kaldım.
yanlış bilgi vermiyim bilemiyorum süresinine kadar sürede talep edebiliyoruz?
indirim de bitmiş tamyanlış bilgi vermiyim bilemiyorum süresini
bilgisayar için düşünüyorum aslında hocam o yüzden razer indirime girerse onu almak mantıklı gibi, ama ankerde güzel duruyor valla.taşınabilir istiyorsan anker sabit kullanım için razer ben bataryalı tercih etmiyorum genelde pc için bir süre sonra batarya ömrü nanay oluyor kabloya muhtaç kaliyor![]()
bende razer i forumda mod arkadaş önermişti onun önerisi üzerine aldım yoksa kulaklık alacaktımbilgisayar için düşünüyorum aslında hocam o yüzden razer indirime girerse onu almak mantıklı gibi, ama ankerde güzel duruyor valla.
Memnunmusun hocam peki dediğim şeylerde kullanmak için güzelmidir?bende razer i forumda mod arkadaş önermişti onun önerisi üzerine aldım yoksa kulaklık alacaktım![]()
ben memnunum dediğim gibi sesi %20 kullaniyorum yetiyor tek sıkıntısı extra kablo yok dönüştürücü yok type c bağlantın yoksa kasanda gene kafana soru taıkılırsa @Perfectshot06 'in önerisi üzerine aldım nickini şimdi hatırladımMemnunmusun hocam peki dediğim şeylerde kullanmak için güzelmidir?