PS5 Çıkar Çıkmaz alınır mı? ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,288
Arkadaşım erasmus için almanya ya gidicek gelirken yanında benim için ps5 getircek yaklaşık 4k türk parasına denk geliyor sizce riske atmaya degermi yoksa 4k pc mi toplayiyim.

Alsın oranın vatandaşı olmadığı için vergi alabilirler en kötü 2 k vergi alsalar 6 bine iyi

PS5 almaya değmez, oyunları çok pahalı olacak, konsolu aldığın zaman çıkacak oyunları bekleyeceksin falan filan.
4 5K ya çok iyi bir sistem al kur oyunlarını doyasıya oyna.

PS5 almaya değmez, oyunları çok pahalı olacak, konsolu aldığın zaman çıkacak oyunları bekleyeceksin falan filan.
4 5K ya çok iyi bir sistem al kur oyunlarını doyasıya oyna.
hocam bu dolar kurunda 4k pc nekadar mantıklı olur bilmiyorum pc oyunları beni sarmıyor ikincisi okadar almanyaya gidiyor ordan alsın bence

4K ise alınır. RTX teknolojisi var sanırım PS5de. Öyle bir PC toplanmaz o fiyata.

hocam bu dolar kurunda 4k PC nekadar mantıklı olur bilmiyorum PC oyunları beni sarmıyor ikincisi okadar almanyaya gidiyor ordan alsın bence
Sony nin konsollarında ilk piyasaya sürülenlerde sorun çıkıyor, garantiside olmayacak cihazın. Bence 4K ya hem gaming gecesinden hemde 2.elden tek tek güzel bir PC toplarsın.

Öneri yapacaktım ama 4.000 Türk Lirası = 450 euro yapıyormuş. Artık öneri bile yapılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,409
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri