🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

sanirim evet hocam simdi baska kartla bi sey aldim 170 liralik iade icin 2 secenek sundu hepsipay sectim geldi ama 1klik hala gelmedi
konuda bir arkadaşa da geç gelmişti yoğunluk vs den dolayı gelir paye
bende de aynısı oldu paran yatar , sıkıntı gözükmüyor dediler. hepsipayda dün akşama doğru yaptığım işlemi bugün sabah atmışlar ücreti hepsipay hesabıma. sadece cashback i bekliyorum gelse miss.
bu arkadaşınkide geç yatmıştı

Hepsipaya iade ettiğimiz para çekiliyo dimi

Hepsipaya iade ettiğimiz para çekiliyo dimi
paye gelen parayı iade etsen kampanya iptal olur , gelen cashbacki alıp iade yapsan gelen para puf olur payde para kalır ha direk paydeki sanal kart ile alışveriş yapılabiliyorsa orası ayrı

paye gelen parayı iade etsen kampanya iptal olur , gelen cashbacki alıp iade yapsan gelen para puf olur payde para kalır ha direk paydeki sanal kart ile alışveriş yapılabiliyorsa orası ayrı
Hocam paydeki parayı geri nkolaya çekmeyi demiyorum o şekilde zaten direk yutar parayı diyorumki paydaki parayı hangi şekilde nakite çevirebiliriz

Hocam paydeki parayı geri nkolaya çekmeyi demiyorum o şekilde zaten direk yutar parayı diyorumki paydaki parayı hangi şekilde nakite çevirebiliriz
sanal kartta şuan harcaması yapılmıyor e-pin kodlarıda pay ile olmuyor şuanluk ben çözüm bulamadım / hepsini harcadım 3k pay :D

Son düzenleme:
Acaba uçak bileti alsam olurmu bilet alan varmı ?

Hepsipay anında iadeyi yatırdı yarında nkolay gelir sanırım

konuda bir arkadaşa da geç gelmişti yoğunluk vs den dolayı gelir paye

bu arkadaşınkide geç yatmıştı
sanirim evet hocam simdi baska kartla bi sey aldim 170 liralik iade icin 2 secenek sundu hepsipay sectim geldi ama 1klik hala gelmedi
kral ben öğlen 4 gibi mi ne aldım ertesi gün sabah attılar ( bugün işte , dün almıştım ) iptal edildi diyorsa aktarıyorlar ani iptallerde sıkıntı yada yoğunluk oluyormuş heralde botlardan dolayı filandır. ben müşteri hizmetlerine de yazmıştım aradılar anlattılar. ama diğer para beklediğimden hızlı geldi ben 4-5 gün bekletirler sanıyordum 24 saat geçmeden yatırdılar bir de iş günü de değil.

Hocam benim önemüme hepsipaya yatırlısın diye bir seçenek çıkmadı sanırım karta yanısyacak para iadem benim kampanya patladı mı o zaman?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri