FPS oyunları için 900 TL'ye mouse pad önerisi

zentie

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam, Ajazz AJ159 Pro mouse ve X‑Raypad Obsidyen skates kullanıyorum. Genelde CS2, Valorant, R6 oynuyorum. Bütçem 800‑900 TL civarı. Speed mouse pad denedim ama hoşuma gitmedi; kontrol mouse pad almak istiyorum. SteelSeries QCK+ Large ve Klasse Longteng öneren olmuştu bunlar nasıl, alınır mı? Siz ne önerirsiniz?

Selam, Ajazz AJ159 Pro mouse ve X‑Raypad Obsidyen skates kullanıyorum. Genelde CS2, Valorant, R6 oynuyorum. Bütçem 800‑900 TL civarı. Speed mouse pad denedim ama hoşuma gitmedi; kontrol mouse pad almak istiyorum. SteelSeries QCK+ Large ve Klasse Longteng öneren olmuştu bunlar nasıl, alınır mı? Siz ne önerirsiniz?
Klasse pro gaming ve longteng kullandım, Tavsiye ederim longtengler %50 speed %50 control

link varmı hocam

hocam pro serisinden almayı düşünüyorum memnun bırakırmı yoksa küçüğünümümü alayım

Yüzeyi sert ve fazla pürüzlü olduğu için fps oyunlarında önermiyorlardı
Mouse pad'ler biraz kişiye özel speed olanıda var control olanıda malzeme kalitesi farklı olanıda sen onu kendine özgü alman gerekiyor, Ben uzun süredir kullanıyorum kalite olarak hiç bir sorun yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam pro serisinden almayı düşünüyorum memnun bırakırmı yoksa küçüğünümümü alayım
Ben 90x40 cm aldım, Arasında fark yok zaten sadece boyut olarak tercih meselesi

Mouse pad'ler biraz kişiye özel speed olanıda var control olanıda malzeme kalitesi farklı olanıda sen onu kendine özgü alman gerekiyor, Ben uzun süredir kullanıyorum kalite olarak hiç bir sorun yaşamadım
Sağolun hocam büyük ihtimal Klasse Longteng alıcam ama aklım SteelSeries QCK+ kaldı çoğu kisi bunuda öneriyordu bir bilginiz var mı bu mousepedle ilgili

Sağolun hocam büyük ihtimal Klasse Longteng alıcam ama aklım SteelSeries QCK+ kaldı çoğu kisi bunuda öneriyordu bir bilginiz var mı bu mousepedle ilgili
2side üzmez seni kaliteli mousepadler dediğim gibi biraz oynayışına ve sens dpi bağlı bir durum

hocam steelseries daha iyi bence ama masanın kaplanmasını seviyorum. 90×40 steelseries almak güç ister, büyük mousepad sevmiyorsanız steelseries alın derim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 90x40 cm aldım, Arasında fark yok zaten sadece boyut olarak tercih meselesi
küçüğünü düşünüdm ama oda bana yetmez herhalde klavyeyıde koymam lazım

Geri