PS5 Çıkar Çıkmaz alınır mı? ?

Sony nin konsollarında ilk piyasaya sürülenlerde sorun çıkıyor, garantiside olmayacak cihazın. Bence 4K ya hem gaming gecesinden hemde 2.elden tek tek güzel bir PC toplarsın.
hocam 1 yıl garantisi varmış teknik servisi aradım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka yıl 2020. XBOX'daki 3K hatası tarzı bir şeyden korkmuyorsun herhalde?
haklısın aslında ilk ps4 sürümleri hatalı çıktııgu için korktum biraz

Öneri yapacaktım ama 4.000 Türk Lirası = 450 euro yapıyormuş. Artık öneri bile yapılmıyor.
4 bin tl ye ps alamaz olduk

hocam 1 yıl garantisi varmış teknik servisi aradım

haklısın aslında ilk ps4 sürümleri hatalı çıktııgu için korktum biraz

4 bin TL ye ps alamaz olduk
Hocam garantisi olsa ne yazar türkiyeden alınmadığı için bakacaklarını sanmıyorum. Ben her türlü bilgisayar alman tarafındayım.

Konsol alacaksam ben olsam Series X alırdım fakat PC’in yoksa kesinlikle PC almalısın şart bence.

Konsol alacaksam ben olsam Series X alırdım fakat PC’in yoksa kesinlikle PC almalısın şart bence.
kanka laptop var ssd li birde evde 21.5 inç monitor var ekipman felanda var pc için

Eğer almnayadan ps5 alacaksan oyunlarında al Türkiye'de bir oyuna 500tl vermek istemezsin herhalde :)
kanka 500 degil oyun fiyatları merak etme ps4 kullandım ben

Bence alınır 4k TL'ye alacağın için dedim yoksa buradan alsan 8k ilk modele bence verilmez.

kanka laptop var ssd li birde evde 21.5 inç monitor var ekipman felanda var PC için

kanka 500 degil oyun fiyatları merak etme ps4 kullandım ben
Ben Ps4 kullanıcısıyım yeni nesil oyunlar 300’den aşşağı çıkmıyor artık bazen 250 oluyor ama yinede pahalı bu Ps5’te dahada artacak

Bence alınır 4k TL'ye alacağın için dedim yoksa buradan alsan 8k ilk modele bence verilmez.
zaten 8 k bende vermem pc toplsrım 8kya ama bütçe 4k

Ben Ps4 kullanıcısıyım yeni nesil oyunlar 300’den aşşağı çıkmıyor artık bazen 250 oluyor ama yinede pahalı bu Ps5’te dahada artacak
kanka indirimlerle baya düşüyor ben indirimsiz oyun almadıgımı hatırlıyorum

Ps5 hos güzel. Lakin yeni tv ve oyun moyun ve ps plus derken. Rahat 15 k gelirsin.
Direkt gaming pc al daha iyi

Hocam garantisi olsa ne yazar türkiyeden alınmadığı için bakacaklarını sanmıyorum. Ben her türlü bilgisayar alman tarafındayım.
ryzen 3 3100 1650s sistem 4k civarında satılıyor sizce bu ps5 için alternetif olurmu

Ps5 hos güzel. Lakin yeni tv ve oyun moyun ve ps plus derken. Rahat 15 k gelirsin.
Direkt gaming PC al daha iyi
hocam pc için bütçe 4k

yok satar degil kamp kurardık
4k'ya çok hızlı bir SSD, muhtemelen ray tracing desteği ve güzel oyun performansı var. O fiyata burada olsaydı yok satardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri