PS5 Çıkar Çıkmaz alınır mı? ?

ya hocam bence 4k ile 1080 p arasında aman aman fark yok yada ben hiç 4k görmedim
120 hz olayı ne olacak peki ? görüntü yırtılmaları yaşaman muhtemel oynamayı düşündüğün tvyi söyler misin bana?

@Mehmet Yılmaz arkadaş yanlış bilgi veriyor bakarmısınız.

@samet4747
ben 120 hz diyorum destek diyorum sen ne diyorsun..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz arkadaş yanlış bilgi veriyor bakarmısınız.

@samet4747

ps5 60 fps oynatıcak 4 k yı
60 fps ile bol eğlenceler ozaman

ayrıca görüntü yırtılmalarının önün fps sabitle dışında bir yolla başa çıkmanı diliyorum

ayrıca görüntü yırtılmalarının önün fps sabitle dışında bir yolla başa çıkmanı diliyorum
Hikayeli oyunda 120fps alıp napsın?????????

Arkadaşım erasmus için almanya ya gidicek gelirken yanında benim için ps5 getircek yaklaşık 4k türk parasına denk geliyor sizce riske atmaya degermi yoksa 4k PC mi toplayiyim.
Alınır tabi 4k pc ile ps5 performans farkı tepe ile dağ arasındaki fark gibi olur.

Kanka yıl 2020. XBOX'daki 3K hatası tarzı bir şeyden korkmuyorsun herhalde?
Korkabilir. Herkes korkabilir. Ps4 ün ilk modellerinde red light of death gibi hatalar çok vardı. Tabi sony direk cihazı değiştiriyordu fakat kararlı cihazın gelmesi 2 yıl sürdü. Ayrıca bu arkadaş Almanyadan alacak bir sorun yaşadığında Almanyaya nasıl götürecek?

o 120 hz özelliği rtx özelliği 4 k 8 k oyun oynatma özelliği ile öne çıkan bir cihaz yoksa ps4 te 60 fps oyun onyatır 1080pde
RTX ile monitörün ne alakası var? 120 HZ monitör alabilir 4k monitör alabilir. PS5 oyunları PS4'e çıkarken grafik düşüşü yaşamayacak mı?

RTX ile monitörün ne alakası var? 120 HZ monitör alabilir 4k monitör alabilir. PS5 oyunları PS4'e çıkarken grafik düşüşü yaşamayacak mı?
yani 60 fpsde 1080p oynamak ps5 e hakarettir ps 5 alıcaksan 4 k da falan oynicaksın yoksa anlamı kalmıyor dediğime geldin yine 4 k monitör/tv alıcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,910
Üyeler
192,550
Son üye
ArtagnaD
Geri