Öneri 🔴Amazon'dan Alınan Stanley Termos Ömür Boyu Garantili Değil!🔴

Bende amazondan alınmış var. Baya da yeni. Ömür boyu garantili.

Kutup ayısından geliyor ürün.

KUTUPAYISINDAN KAYIT YAPACAKSINZI AMAZONDAN DEĞİL
Kutu ayısında kayıt diyince böyle oluyor kapatmışlar bu kısmı
1649.webp

Stanley Ömür boyu kayıt diyince bu şekilde çıkıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seninki iade ürün felen olmasın benimki böyle değil içindeki kitapcıgı felen vardi
2 defa aradım görseldeki numarayı yok aga direkt bizler tarafından garantili değil diyorlar 2 konuştuğum kişi Ömür boyu garantilide değil sendeki o ibare veya kayıt bir şey değiştirmiyormus işlem yapıldığında fatura istenince Amazonu gördüklerinde red veriyorlarmış :/

Son düzenleme:
Kutu ayısında kayıt diyince böyle oluyor kapatmışlar bu kısmı Alıntıyı görüntüle

Stanley Ömür boyu kayıt diyince bu şekilde çıkıyor

2 defa aradım görseldeki numarayı yok aga direkt bizler tarafından garantili değil diyorlar 2 konuştuğum kişi Ömür boyu garantilide değil sendeki o ibare veya kayıt bir şey değiştirmiyormus işlem yapıldığında fatura istenince Amazonu gördüklerinde red veriyorlarmış :/

Ekler

• hjghjghjghjkk.webp
    hjghjghjghjkk.webp
    37.3 KB · Hit: 33
@WhoCares
Stanley müşteri hizmetlerini iki kez aradım. İkinci görüştüğüm temsilci de ilk temsilcinin söylediklerini aynen tekrar etti. Verdikleri bilgiye göre:

Amazon’dan alınan ürünlere hiçbir şekilde garanti desteği verilmiyor.

Ürünü kayıt ederken satın alınan yer görülüyormuş ve bu aşamada fatura istenmiyormuş.

Ancak ürünle ilgili bir problem yaşandığında fatura talep ediliyor. Fatura Amazon’a aitse, Stanley tarafından doğrudan red veriliyormuş.

Yani kısaca, Amazon.com.tr üzerinden alınmış Stanley ürünlerinde; kayıt yaptırmış olsanız bile, ürün üzerinde “ömür boyu garantili” yazsa veya QR kod bulunsa bile garanti kapsamına alınmıyorlar. Problem yaşandığında faturayı görünce Stanley tarafı işlemi kabul etmiyormuş.

Bilginize.

İstersen sende ara bilgi al hocam.

@WhoCares
Stanley müşteri hizmetlerini iki kez aradım. İkinci görüştüğüm temsilci de ilk temsilcinin söylediklerini aynen tekrar etti. Verdikleri bilgiye göre:

Amazon’dan alınan ürünlere hiçbir şekilde garanti desteği verilmiyor.

Ürünü kayıt ederken satın alınan yer görülüyormuş ve bu aşamada fatura istenmiyormuş.

Ancak ürünle ilgili bir problem yaşandığında fatura talep ediliyor. Fatura Amazon’a aitse, Stanley tarafından doğrudan red veriliyormuş.

Yani kısaca, Amazon.com.tr üzerinden alınmış Stanley ürünlerinde; kayıt yaptırmış olsanız bile, ürün üzerinde “ömür boyu garantili” yazsa veya QR kod bulunsa bile garanti kapsamına alınmıyorlar. Problem yaşandığında faturayı görünce Stanley tarafı işlemi kabul etmiyormuş.

Bilginize.

İstersen sende ara bilgi al hocam.
denemedim bir ara deniyip geri dönüş yaparım sana konuyu takibe aldım

bendede yok qr

1500tl ye aldık zaten kullan kullanabildiğin kadar yorulmaya değmez kayıt mayıt

amazondan alipta kayıt yaptıramayan var mı acaba senden başka onu merak ettim eğer durum öyle ise sıkıntı :monkahmm:
Kayıt yaptirsada önemi yokmuş dedi :) çünkü kayıt yaparken sanırım temsilcide dedi gerçi fatura talep edilmiyor ancak üründe problem olursa garantilik değişim vs vs o zaman fatura isteniyormuş Amazon ise fatura red veriliyormuş denildi bana temsilci

amazondan alipta kayıt yaptıramayan var mı acaba senden başka onu merak ettim eğer durum öyle ise sıkıntı :monkahmm:
Şikayet varda benzer şikayetler var bu durum ile ilgili

garanti var hocam stanleyin sitesinde gidip ömürboyu garanti yapın oluyor daha önce araba aldığımızda yanında gelen stanley tewrmos vardı kapağında bi arıza vardı desteğe yazdım hemen yenisini gönderdiler garantisinin yapmadığım halde

Kayıt yaptirsada önemi yokmuş dedi :) çünkü kayıt yaparken sanırım temsilcide dedi gerçi fatura talep edilmiyor ancak üründe problem olursa garantilik değişim vs vs o zaman fatura isteniyormuş Amazon ise fatura red veriliyormuş denildi bana temsilci

Şikayet varda benzer şikayetler var bu durum ile ilgili
ben daha kullanmaya fırsatım olmadı henüz ama kulaninca geri dönüş yaparım birde 1 litrelik modelini alıcaktım şimdi kafama takıldı bak :kekw:

1763988690923.webp

buyrun hocam amazondan almıştım ikikere ikişside kabul edildi garantisi

ben daha kullanmaya fırsatım olmadı henüz ama kulaninca geri dönüş yaparım birde 1 litrelik modelini alıcaktım şimdi kafama takıldı bak :kekw:
Arkadaşın muhatap olduğu eleman bilmiyor muhtemelen. Kutup ayısı satıyor amazonda. Amazon garip bir dolandırıcılık ağı kurup üç tane Stanley termos satma uğruna Kutup Ayısı'na fatura kesmiyorsa bir sıkıntı olmaz. Direkt bu isim altında ithalat ürünü çünkü. Kayıt ettiğin garanti ile bir sıkıntı yaşarsan da Amazon'da ömür boyu garanti olarak satıldığı için değişimini oradan yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK
Geri