❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Senin büyük ihtimalle evinde bilgisayar var ama ben kaç aydır almaya çalışıyorum ama alamıyorum burada dalga geçip boş yapma herkes senin gibi zengin değil ki gidip direkt satın alsın İnşallah bende bir gün alacağım biriktirdiğim para kenarda duruyor bir dahakine daha çabuk davranacağım sende insanlarla dalga geçme kendine bir hayat edin :)
yok knk bilgisayarım 7 öğün atladım bi de parasızlıktan ne alakası var objektif olmakla fakir-zengin olmanın ne alakası var fakirim ve objektifim uygun gelmedi mi sana

@Abdullah Hacıgül ya senin MD serisine ne oldu.Videoyu açtım ilk saniyesinde her yılı kapatırken MD sistem yapıyorum demişsin. 1 ay kaldı.

yok knk bilgisayarım 7 öğün atladım bi de parasızlıktan ne alakası var objektif olmakla fakir-zengin olmanın ne alakası var fakirim ve objektifim uygun gelmedi mi sana
O zaman insanlarla dalga geçme burada bir şey anlatıyoruz oradan marifetmiş gibi dalga geçiyorsun

Hala ilk çıkanlardan md1 miydi 2 miydi neydi onla verilen TN panel LG'yi kullanıyorum :)

Satıyor millet kârına. Herkesi kast etmiyorum da çoğu öyle.

Sitede şu yazıyor:
Gözler üzerinde! Son 1 saatte 12661 defa bu ürün incelendi.

Cidden şuan 12661 kişi 5070 sistem mi arıyordu 😀
imkansız hocam bizim ülkede 12k kişi hazır bana lazım diye bekliyor olamaz, bende sistem hiç yok mesela ben bile düşündüm alsam mı diye, adamlar saniyesinde çekiyor incelemeden.Ben yanlış buluyorum bu tarz hazır sistemler al satcı dışında kimseye yaramıyor, 10k uyguna ver mesela adam ikinci elde satamasın

@Abdullah Hacıgül bence bu ihtiyacı olan kişileri özel olarak bul hatta test falan yap emin olmak için ve stokları onlara özel aç artık ne diyeceğimi şaşırdım evde PC duruyor Chrome u zor açıyor para biriktirip uygun bir şey almak istiyorum onunda stoklar saniyesinde bitiyor
bu tarz aşırı uygun paketler sadece al satcıya yarıyor hiçbir mantıg ıyok, bence tek tek takip edin toplayın

Aldım ancak istediklerimi seçmeden seçmeden acaba itopya ya sorsam fiyat farkını ödeyerek İşlemciyi ve ssdyi ddğiştririr mi?
itopya da ürünlerin ödemesini yaptıktan sonra parça değişimi olmuyor. yine de sorun tabii

Geri