🔥İndirim Deepcool Pn1000m 1000w 80+ Gold 5.855,04 TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,015
850w versiyonunu bir kasaya kurmustum kablolari cok yakisikliydi. b ya da b- tier bir psu diye aklimda kalmis. ozellikle pcie 6+2 kablolari 2 'ye bolunmuyor tek olarak geliyor diye hatirliyorum. yine teyit etmek lazim tabi.

850w versiyonunu bir kasaya kurmustum kablolari cok yakisikliydi. b ya da b- tier bir psu diye aklimda kalmis. ozellikle pcie 6+2 kablolari 2 'ye bolunmuyor tek olarak geliyor diye hatirliyorum. yine teyit etmek lazim tabi.
1000w-1200w olanı B- Hocam Tİer de

Kablosu normal kablo değil mi kablosu nasıl yakışıklı

kutu açılımını ruskiler yapmış

PN850M 850W olanı 1 yıldır kullanıyorum. CH560 kasa ile birlikte set olarak almıştım. 5-6 ay önce çıtayı arşa çıkarma girişiminde bulunup ömürlük olması açısından Enermax 1350W versiyonunu satın almıştım. Bana gelen psu sorunluydu. %0 fan modu vardı ama fanı arada bir devreye girdiğinde çok sesli çalışıyordu, gaminggen servise yönlendirdi ve para iadesi yapıldı. Hala Deepcool ile devam ediyorum ve memnunum. 1000W'lık versiyonu da farksızdır diye düşünüyorum, tavsiye ederim.

PN850M 850W olanı 1 yıldır kullanıyorum. CH560 kasa ile birlikte set olarak almıştım. 5-6 ay önce çıtayı arşa çıkarma girişiminde bulunup ömürlük olması açısından Enermax 1350W versiyonunu satın almıştım. Bana gelen psu sorunluydu. %0 fan modu vardı ama fanı arada bir devreye girdiğinde çok sesli çalışıyordu, gaminggen servise yönlendirdi ve para iadesi yapıldı. Hala Deepcool ile devam ediyorum ve memnunum. 1000W'lık versiyonu da farksızdır diye düşünüyorum, tavsiye ederim.
Tüm enermaxlarda var raijinteklerde var bu olay. Fan belirli aralıklarla (güç kaynağı ısındığında) fanlar nerdeyse full hızda çalışıp güç kaynağını soğutup tekrar duruyor. Ben de 1000w modelini alıp sırf bu olaydan iade etmiştim.

Tüm enermaxlarda var raijinteklerde var bu olay. Fan belirli aralıklarla (güç kaynağı ısındığında) fanlar nerdeyse full hızda çalışıp güç kaynağını soğutup tekrar duruyor. Ben de 1000w modelini alıp sırf bu olaydan iade etmiştim.
Evet hocam ne kadar %0 fan modu da olsa arada bir fanı çalıştırıyormuş. Açıkçası arada bir fanın çalışması benim için dert değildi. Ama fanı devreye girdiğinde çim biçme makinesi gibi ses çıkarması hiç kabul edilebilir olmadığından dolayı servise gitti ve iadesi yapıldı.

Kablosu normal kablo değil mi kablosu nasıl yakışıklı
hocam kablolari orgu. suanda bu fiyatta orgu kablolu bi coolermaster var ve pcie kablosu 2ye ayriliyor kalabalik goruntu olusturuyor. benzer fiyatta raijintek ve highpowerda kablolar orgu degil ve pcie kablolari kalabalik yapiyor.

extension kullanmayi dusunuyorsaniz zaten onemi yok. her psu ayni :)

edit: 12pin kablo girisli gpu icin saydigim her psuda kablo guzel gozukuyor.

Son düzenleme:
Bu fiyata gayet güzel PSU; daha önce 850W FSP almasam bunu alırdım kesin.
Zaten genel kullanıcı ortalama sistemlerde kullandığı için uzun süre işini görür.

Geri