(Fırsat) Thermalright Mjolnir Fansız 360mm 4649TL

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
294
Bir haftadır bu fiyattaymış yeni gördüm paylaşmak istedim.

Akakçe link : https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1174571478.html

Gaminggende 4300 tl ye bulunmakta taksit yapmak istiyenler hb gibi yerlerden 300 tl farkla taksitli alabilirler.

Gaminggen link : https://www.gaming.gen.tr/urun/7638...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Hızlıca önceden gelicek eleştirilere cevap vericem :

Evet fansız geliyor, Evet çokta mükemmel fiyatı yok, Evet fanla alınca pahalıya patlicak, Evet benzer fiyatta benzer performanslı 360mm ler var sevmediyseniz almak zorunda değilsiniz.

fanla uğraşmak istemeyenler 1000TL farkla fanlı modeli piyasaya gelmiş isterseniz alabilirsiniz. mjolnir serisinin siyahında genel bi indirim var :
Screenshot_2025-11-25-09-40-12-415_com.akakce.akakce.webp

Bunu almanın tek sebebi ekranı büyük olduğu ve Soğutmasının kaliteli olma sebebinden kaynaklı. En son fansız modeli 5500 den aşşağı inmiyordu ondan paylaşmak istedim. Aktif olarak kullanıyorum 7800x3D ile komboluyorum boşta 38-39 yükte 75 derece görmüş bulunmakta.

Kullandığım için yaptığım inceleme burada bulunmakta : https://forum.donanimarsivi.com/konu/thermalright-mjolnir-vision-360mm-inceleme.1162939/

Son düzenleme:
Gaming gen tr pek değeri bilinmeyen site. Ben ilk oraya bakarım. Ve akakce neden oraya ambargo uyguluyor bilmiyorum.
bende gaminggenden bi sürü kez alışveriş yaptım hatta mjolniride ordan aldım ama aklıma bakmak hiç gelmedi. bu arada hocam fanlı modelleri piyasa giriş yapmış 1000 tl farkla fanla birlikte satılıyo.link ekleyeyimmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fansız diyince zevkten dört köşe olmuştum.
Ne güzel, sıfır ses diye.

Meğer fan sonradan takılıyormuş.
hocam 1000 tl farkla fanlı modeli piyasaya girmiş. sanırsım mjolnir genel anlamda indirim var isterseniz link bırakayım fazla sesli değil fanları.

Son düzenleme:
bende gaminggenden bi sürü kez alışveriş yaptın hatta mjolniride ordan aldım ama aklıma bakmak hiç gelmedi. bu arada hocam fanlı modelleri piyasa giriş yapmış 1000 tl farkla fanla birlikte satılıyo.link ekleyeyimmi?

hocam 1000 tl farkla fanlı modeli piyasaya girmiş. sanırsım mjolnir genel anlamda indirim var isterseniz link bırakayım fazla sesli değil fanları.
Hocam uygun fiyatlı indirim varsa ekleyebilirsin. Ben şahsen 28 kasım indirimlerini bekliyorum. İyi bir 9800x3D 5070 Ti sistem geldi geldi, gelmedi kasa + sıvı soğutma lian li alacam geri kalanını kendim toplayacam. 3-5 pahallı olsun ama kendi seçtiğim parçalar olsun kafasındayım.

Hocam uygun fiyatlı indirim varsa ekleyebilirsin. Ben şahsen 28 kasım indirimlerini bekliyorum. İyi bir 9800x3D 5070 Ti sistem geldi geldi, gelmedi kasa + sıvı soğutma lian li alacam geri kalanını kendim toplayacam. 3-5 pahallı olsun ama kendi seçtiğim parçalar olsun kafasındayım.
en iyisi olur hocam. hazır sistemlerde anakart ve ram gibi parçalar fazla kaliteli olmuyor ve baş ağrıtabiliyor.ben imzamdaki sistemi kendim seçerek topladım zamlar gelmeden önce ve iyiki hazır sistem almamışım diyorum. eğer toplama bilginiz varsa tektek seçmeniz en iyisi olacaktır. Mjolnir almamın sebebide hem kaliteli olması hemde ekranı büyük olmasıydı. biraz bana pahalıya patladı 3 fanda alınca ama memnunum.

Mjolnir visionu ggtr den 5kya aldım ona yönelin

bende gaminggenden bi sürü kez alışveriş yaptım hatta mjolniride ordan aldım ama aklıma bakmak hiç gelmedi. bu arada hocam fanlı modelleri piyasa giriş yapmış 1000 tl farkla fanla birlikte satılıyo.link ekleyeyimmi?

hocam mjölnirden memnun musunuz? pompa sesi vs var mıdır? Ekranda hem gpu cem cpu bilgileri gözükebiliyor mu? Teşekkürler

hocam mjölnirden memnun musunuz? pompa sesi vs var mıdır? Ekranda hem gpu cem cpu bilgileri gözükebiliyor mu? Teşekkürler
evet hocam memnunum 7800x3D gibi işlemciyi boşta 38-39 derece tutabiliyor rahatça. pompa sesi bilgisayarı ilk açtığınızda 1-2 saniye geliyor ama sonradan ses kesiliyor gelmiyor. zaten gelsede fanların sesinden pek farkedilmiyor. uygulamasındanda ekrana cpu/gpu sıcaklıkları yansıtılabiliyor. incelemede olabildiğimce bahsettim bakabilirsiniz.

Gaming gen tr pek değeri bilinmeyen site. Ben ilk oraya bakarım. Ve akakce neden oraya ambargo uyguluyor bilmiyorum.
akakce sitelerden komisyon alıyor mu acaba

evet hocam memnunum 7800x3D gibi işlemciyi boşta 38-39 derece tutabiliyor rahatça. pompa sesi bilgisayarı ilk açtığınızda 1-2 saniye geliyor ama sonradan ses kesiliyor gelmiyor. zaten gelsede fanların sesinden pek farkedilmiyor. uygulamasındanda ekrana cpu/gpu sıcaklıkları yansıtılabiliyor. incelemede olabildiğimce bahsettim bakabilirsiniz.
hocam yükte bf6 gibi oyunlarda 1080 p de kaç derece oluyor işlemci yaz ve kış, odanızda klima yoksa tabi

akakce sitelerden komisyon alıyor mu acaba

hocam yükte bf6 gibi oyunlarda 1080 p de kaç derece oluyor işlemci yaz ve kış, odanızda klima yoksa tabi
sanmıyorum anlaşmalı site yok diye biliyorum. gaming gen paylaşmıyorda diyemeyiz. betaplus adında hb gibi yerden satıyo ve oraları gösteriyor.

hocam odamda klima yok ama incelediğime göre oyunlarda 65 derece üstünü hiç görmedi. NFS Heatde bi 70 lere yaklaştı ama ondada oyunu falan modlamıştım ve işlemciye baya yük bindiriyodu. onun dışı dediğim gibi boşta 38-39 da takılıyo. OCCT - CPU-Z gibi testlerde 75 derece Peak gördü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,840
Üyeler
185,329
Son üye
by_yp
Geri