Rtx 5070li sistem düşünüyorumda sizce nasıldır?

GamePower Skadi Square 240 uygundur. Kötü yorumu geldi frisby için ama bence alacaksan Frisby FCL-360B ARGB 360mm bunu almalısın en azından 3lü fan ile sistemin her tarafı dolmuş olur 2li taktığında bir kısım boş olacak kötü bir görüntü oluyor ..
hocam hava soğutu almayı düşünüyorum para gidicek fazla yoksa. bitfenix e2 yeterli değilmidir zaten çok ısınmıyor işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlardan birini seçermisiniz(1i fotoğrafta 3 seçenek var)

Ekler

• daad.webp
    daad.webp
    31.1 KB · Hit: 10
  • dadadaad.webp
    dadadaad.webp
    10.8 KB · Hit: 12
hocam hava soğutu almayı düşünüyorum para gidicek fazla yoksa. bitfenix e2 yeterli değilmidir zaten çok ısınmıyor işlemci
ya kardeş bende James Donkey 120 mm dandik sıvı soğutucu var 1 k lık o bile 9700x i soğutuyor, soğutmaz felan dediler de stress testine felan da soktum hiçbir sıkıntısı yok.

sen 240 lık bir tane alırsın ortalama işini görür
veya
thermalright peerless assasin 120 se

bunlardan birini seçermisiniz(1i fotoğrafta 3 seçenek var)
seçili olan işini görür

ya kardeş bende James Donkey 120 mm dandik sıvı soğutucu var 1 k lık o bile 9700x i soğutuyor, soğutmaz felan dediler de stress testine felan da soktum hiçbir sıkıntısı yok.

sen 240 lık bir tane alırsın ortalama işini görür
veya
thermalright peerless assasin 120 se

seçili olan işini görür
hocam pulse 9070xt yeter dimi modellere o kadar para değmez dimi pulse düşünüyordum da

kafam çok karıştıda bitfenix ceto 750w yetermi kasa seçenekleri arasında psu olarak yoksa kasa alıp extradan psu almak mı daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri