nurullahblc66
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
psu ayrı alcam kasa olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A tier
bundan ucuza var mı bilmem
psu ayrı alcam kasa olarak
A tier
bunu alcam psu olarak ama şu linkten kasa önerir misiniz? https://www.incehesap.com/vangard-oem-paket-fiyati-48044/#tabsMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A tier
deep cool ile warcry pulse arasında kaldımbunu alcam psu olarak ama şu linkten kasa önerir misiniz? https://www.incehesap.com/vangard-oem-paket-fiyati-48044/#tabs
cevap?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A tier
onun listesine de baktımBu abimiz çok bilgili bir abimizdir izlemeni tavsiye ederim![]()
valla kasalara çok hakim değilim açıkçası. ama zaten psu ayrı alacağından fark etmez diye düşünüyorum. Hangisi estetik görünüyorsa gözüne onu alcevap?
hocam hava soğutu almayı düşünüyorum para gidicek fazla yoksa. bitfenix e2 yeterli değilmidir zaten çok ısınmıyor işlemciGamePower Skadi Square 240 uygundur. Kötü yorumu geldi frisby için ama bence alacaksan Frisby FCL-360B ARGB 360mm bunu almalısın en azından 3lü fan ile sistemin her tarafı dolmuş olur 2li taktığında bir kısım boş olacak kötü bir görüntü oluyor ..
ya kardeş bende James Donkey 120 mm dandik sıvı soğutucu var 1 k lık o bile 9700x i soğutuyor, soğutmaz felan dediler de stress testine felan da soktum hiçbir sıkıntısı yok.hocam hava soğutu almayı düşünüyorum para gidicek fazla yoksa. bitfenix e2 yeterli değilmidir zaten çok ısınmıyor işlemci
seçili olan işini görürhocam hava soğutu almayı düşünüyorum para gidicek fazla yoksa. bitfenix e2 yeterli değilmidir zaten çok ısınmıyor işlemci
bunlardan birini seçermisiniz(1i fotoğrafta 3 seçenek var)
hocam pulse 9070xt yeter dimi modellere o kadar para değmez dimi pulse düşünüyordum daya kardeş bende James Donkey 120 mm dandik sıvı soğutucu var 1 k lık o bile 9700x i soğutuyor, soğutmaz felan dediler de stress testine felan da soktum hiçbir sıkıntısı yok.
sen 240 lık bir tane alırsın ortalama işini görür
veya
thermalright peerless assasin 120 se
seçili olan işini görür
yeterlidir. 5-10 derece oynuyor zaten genelde max.hocam pulse 9070xt yeter dimi modellere o kadar para değmez dimi pulse düşünüyordum da