Mtnogl
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
ben o paraya ikinci el klavye kovalarım f75 vsklavye ?
ben o paraya ikinci el klavye kovalarım f75 vsklavye ?
bitti stoklarbeyler klavye nasıl alınır mı hakedıyor mu fıyatını
1 hesap 1 adet üründen yararlanıyor zaten aynı üründen aldırtmıyor ben mi yanlış anladım hocam farklı adresler olunca coklu ürün mü istiyorsunuz?yani bence bu sistemi degistirmeleri lazim 1 adrese 1 tane urunden istenmeli sadece.
hocam bazi insanlarin sslerini gordum klavyeden 10 tane istemis nasil oluyor anlamadim1 hesap 1 adet üründen yararlanıyor zaten aynı üründen aldırtmıyor ben mi yanlış anladım hocam farklı adresler olunca coklu ürün mü istiyorsunuz?
Ben görmedim hocam böyle özel indirimli ürünleri her hesaba 1 tane alacak şekilde ayarlıyorlar harici zannetmiyorum coklu alım yapabildiğimizi hata veriyor çünkü her kullanıcı 1 defa yararlanabilir diyehocam bazi insanlarin sslerini gordum klavyeden 10 tane istemis nasil oluyor anlamadim
Öylede yeniledim düşmedi bende sepetten çıkarıp yeniledim düşmedi zaman geçti fiyat 2sinde düştü bu seferde sepete eklenmedşFiyatlar sepette düşmüyor, ödemeye geçince düşüyor. Sepette fiyatın düşmesi için yeniden sepete eklemeniz gerek oda zaman kaybı. 2-3 seferdir aldım ben galiba bu indirimlerden.