❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Galiba en net hangi videoda olduğunu buldum.
Şu müziği açın 15-16. saniyede falan başlıyor zaten ve susmuyor. Testi dolby atmos açık yapın. Kapatınca ses baya azalıyor ama hafif duyuluyor hala.
Servis perşembe kayıt açtı. Hala ne soran var ne eden.

@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise sende yapar mısın? Belki sende de vardır.
Babam hiç elleme çalışıyor işte normal haber filan izlerken duymuyoruz sanki yüksek müzik açacağız şimdi vidalarını oynatıp sıfır cihaz olmayacak filan dedi :D

Son düzenleme:
O kadar bekledikten sonra amazondan televizyon geldi sağolsun kolay gelsin içine etmiş televizyonunun. Panele kadar ulaşan bir darbe var mecbur geri gönderdik. Yapacakları işe ... koskoca televizyonu nasıl taşımayı beceremiyorlar aklım almıyor. Dış karton + aradaki köpük + ekranın önündeki kartona kadar darbe almıs.

Alıntıyı görüntüle
Bu şirkete ceza falan kesilmesi lazım bu ne böyle. Çıktığından beri kaç tane televizyonu telef etti akılsız herifler

@Perfectshot06 ya niye bu kadar kabin titreşim sorununa takıldık zaten aşırı yüksek film veya müzik açamadım şikayet gelir diye onda da duymadık titreşim sorununu en kötü https://www.epey.com/ses-sistemi/samsung-hw-b650f.html bundan alıp daha iyi bir ses elde ederiz. :D Gereksiz yere arkasını açtırıp sıfır ürünü içi açılmış ürüne döndürmeyelim.

Son düzenleme:
@Perfectshot06 ya niye bu kadar kabin titreşim sorununa takıldık zaten aşırı yüksek film veya müzik açamadım şikayet gelir diye onda da duymadık titreşim sorununu en kötü https://www.epey.com/ses-sistemi/samsung-hw-b650f.html bundan alıp daha iyi bir ses elde ederiz. :D Gereksiz yere arkasını açtırıp sıfır ürünü içi açılmış ürüne döndürmeyelim.
Ses sistemi alırız evet de sesi de sorunlu olmasın yav.
Ben açıkçası bende yok sanıyordum linkte ki müziğe kadar ve o müziği de çok dinlerim.
Bizim salon uzunluk olarak 7 metre.
Bizimkilerde sabah 8 de işe gider akşam 7 de gelir.
Bende bazen sıkıntıdan TV'den müzik açıp salonda yürüyorum.
(Şuan olduğu gibi :d)
Şimdi en sevdiğim müzikte çıkması beni üzdü.
Peder falanda bir şey demez öyle şeylere.
Baba dedim ses sorunu var hallet işte sen dedi.

Ses sistemi alırız evet de sesi de sorunlu olmasın yav.
Ben açıkçası bende yok sanıyordum linkte ki müziğe kadar ve o müziği de çok dinlerim.
Bizim salon uzunluk olarak 7 metre.
Bizimkilerde sabah 8 de işe gider akşam 7 de gelir.
Bende bazen sıkıntıdan TV'den müzik açıp salonda yürüyorum.
(Şuan olduğu gibi :d)
Şimdi en sevdiğim müzikte çıkması beni üzdü.
Peder falanda bir şey demez öyle şeylere.
Baba dedim ses sorunu var hallet işte sen dedi.
Ya hani firma arka kabini takarken vidalar hiç yalama olmadan takıyorlar ya şimdi servis gelince tork ayarsız onları açıp takacak deforme olacak. Gözükmeyecek ama insan takılıyor. Bir de ben o yüksek seslere çıkaramıyorum dizi film haber müzik dinlerken inan ki duyamadım.

bugün servis geldi ses sorunu için bildiğin 3 tane süngerimsi bir şey taktı. fabrika noktaları belirlemiş zaten o kısımlara taktı.sorun üzeldi. kendiniz bile yapabilirsiniz eğer bulunduğunuz yerde servis sorunu yaşıyorsanız. çok basit. herhangi bir malzeme bile konabilir yani özel bir malzemeye bile gerek yok.

bugün servis geldi ses sorunu için bildiğin 3 tane süngerimsi bir şey taktı. fabrika noktaları belirlemiş zaten o kısımlara taktı.sorun üzeldi. kendiniz bile yapabilirsiniz eğer bulunduğunuz yerde servis sorunu yaşıyorsanız. çok basit. herhangi bir malzeme bile konabilir yani özel bir malzemeye bile gerek yok.
Servis sorunu yaşamıyorum fakat servis düzgün yapar mı korkusu var vidaların uçları deforme olacak kablolar belki yerinden oynar korkusu filan var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acele yapmadan temiz temiz yapar mı diye düşünüyorum.

yumuşak sünger değildir onlar sert süngerdir yükseklik yapıp arasını dolduruyordur.

@Perfectshot06 %25 ses seviyesine kadar problem yok %30 dan sonra başlıyor. %30 ses seviyesine çıkarırsam şikayet gelir o kadar yüksek ses çıkarıyor. Bu TV %100 ses seviyesine kadar çıkıyor bu arada. :PeepoLeave:

Ya hani firma arka kabini takarken vidalar hiç yalama olmadan takıyorlar ya şimdi servis gelince tork ayarsız onları açıp takacak deforme olacak. Gözükmeyecek ama insan takılıyor. Bir de ben o yüksek seslere çıkaramıyorum dizi film haber müzik dinlerken inan ki duyamadım.

Servis sorunu yaşamıyorum fakat servis düzgün yapar mı korkusu var vidaların uçları deforme olacak kablolar belki yerinden oynar korkusu filan var.

Acele yapmadan temiz temiz yapar mı diye düşünüyorum.

yumuşak sünger değildir onlar sert süngerdir yükseklik yapıp arasını dolduruyordur.

@Perfectshot06 %25 ses seviyesine kadar problem yok %30 dan sonra başlıyor. %30 ses seviyesine çıkarırsam şikayet gelir.
Dolby açık komple varya bende.
Dolby kapatınca yok.

Normal kanallar da Dolby desteği mi var. :D Ek ayarlardan surround + ses düşmesini surround yap bitti gitti.
Dolby açınca ses derinleşiyor ve bass boost atıyor.
Sanki sinemada gibi.
Kapatınca bass azalıyor.
Arkadaki 20w'lik subowoofer bence Dolby açınca devreye giriyor.

Geri