Çözüldü✓ Bluetooth çalışmıyor

Razzwil

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Bluetooth birkaç gün öncesine akdar görünüyordu açılıyordu ancak şuanda açamıyorum görünmüyor
Colorful cvn b850m frozen gaming 14a

Ekler

• 1764178651391.webp
    1764178651391.webp
    22.6 KB · Hit: 16
Bluetooth birkaç gün öncesine akdar görünüyordu açılıyordu ancak şuanda açamıyorum görünmüyor
Colorful cvn b850m frozen gaming 14a

Bir kaç gün içinde sistem güncelleme yaptınız mı?

hayır. hiçbir işlem yapmadım ne donanımsal ne yazılımsal

Otomatik güncelleme açıktır belki. Sürücü güncellesi yapabiliyor ama uyumlu olmuyor, önce ki bilgisayarımda sık sık başıma geliyordu. Tekrar üretici sitesinden yüklediniz mi sürücüleri?

Otomatik güncelleme açıktır belki. Sürücü güncellesi yapabiliyor ama uyumlu olmuyor, önce ki bilgisayarımda sık sık başıma geliyordu. Tekrar üretici sitesinden yüklediniz mi sürücüleri?
otomatik güncelleme açık değil maalesef şuanda sorun giderici ile tespit etmeye çalışıyorum

Hocam çözdüm redditte birisi fişi çekin bekleyin biraz demiş ve deneyince sorunu çözdü teşekkürler

Hocam çözdüm redditte birisi fişi çekin bekleyin biraz demiş ve deneyince sorunu çözdü teşekkürler

Rica ederim çok yardımcı olamadım. İlginç bir çözüm olmuş ayrıca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,308
Üyeler
187,658
Son üye
AliDurmu
Geri