Türk telekom rezaleti bu kadar zormu

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
495
merhaba beyler geçen hafta pazartesi taşınmak için türktelekomu aradım dedimki ne kadar sürede kurulum yaparsınız 2 gün dediler ona göre taşındım 1 hafta oldu 3 gün önce aradım bugüne randevu verdiler kurulum için saat 8.30 13.30 gelen giden yok arkadaşlar bu kadar zormu yani 1000 tl para ödüyoruz bunlara 1 haftalık ne işi var ve ne yapabilirim

Tuektelekom rezaletinden 1hafta önce turknete geçerek kurtuldum. Cidden çok kötü bir firma mobilde de sabit internette de

İstanbulun merkezi semtinde oturuyorsanız türknet gigafiber altyapıya başvurun en kısa sürede alt yapı getirirler

merhaba beyler geçen hafta pazartesi taşınmak için türktelekomu aradım dedimki ne kadar sürede kurulum yaparsınız 2 gün dediler ona göre taşındım 1 hafta oldu 3 gün önce aradım bugüne randevu verdiler kurulum için saat 8.30 13.30 gelen giden yok arkadaşlar bu kadar zormu yani 1000 tl para ödüyoruz bunlara 1 haftalık ne işi var ve ne yapabilirim
Eğer forumda küfür yasak olmasaydı haftada 1-2 tane türk telekoma sövme konusu açardım :D rezil bir firma 2 aydır arıza var pingden oyun oynanmıyor daha dün geldiler. Bana dediler 3 gün içerisinde geleceğiz xd.

Düzenleme : En azından sorun çözüldü internetim artık eskisinden daha iyi oldu.

İstanbulun merkezi semtinde oturuyorsanız türknet gigafiber altyapıya başvurun en kısa sürede alt yapı getirirler
1764240100315.webp

o.O2 1 senedir beklemedeyiz Allah nasip ederse Türkiye'nin en düşük interneti rekorunu kıracağım
1764240349282.webp

hocam ben cumartesi saat 10 da başvuru yapmıştım saat 2 de kuruluma geldiler 1000 mb

nerede yaşıyorsunuz saçma sapan iş 1000tl veriyiyoruz bunlara olması gerekn o zaten
hocam konumu tam vermeyim ama karadenizde küçük bi şehirin merkezinde yaşıyorum 3 hafta falan oldu daha hiç sıkıntı yaşamadım 60 upload 900 üstüde download alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1764241084617.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri