❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bende işlemi yaptı ben yokken de hala aynı bu titreme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi zaten çok anlaşılacak şeyler mi bilmiyorum,ben de anlamıyorum farkı

Bununla yapıyorum testi çok abartı mı oluyor
Sağına soluna 1-2 tane daha koydursaydın hocam süngerden. Bi zararı olmazdı ama yararı olması muhtemel

Selamlar,
Ben de özellikle starboy şarkısıyla test ettiğimde titreşim oluyordu. Whatsapptan müşteri hizmetlerine (+90 505 185 09 42) ulaştım, video ve seri numarası istediler, 30dk içerisinde servis talebi açıldı.
Servis de 2. günde geldi aşağıdaki şekilde 3 beyaz kare şeklinde sünger yapıştırdı ve sorun çözüldü.
Hatta süngerlerin 4 tane olacağını duymuştum gibi bir şey söyledim, kendilerine iletilen talimatı gösterdi. Talimatta süngerlerin yapıştırılacağı yerler ve adeti açık şekilde belirtilmiş, kafalarına göre de yapıştırmıyorlar yani.

Öncesi;
Alıntıyı görüntüle

Sonrası;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hayırlısı olsun hocam. Seri numarası garanti belgesinin üstünde S/N diye yazan yer mi? Benden de seri numarası istediler de onu gönderdim.

Kurulum için aramamız mı gerekiyor yoksa wp üzerinden mi yazıyoruz? numarayı bilen varsa yazabilir mi

Hayırlı olsun.
Komple düzeldi di mi?
Hala bana yazan yok:(.
Valla %35-40 kadar açabildim üzerini ne açmaya totom yedi nede açma isteğim oldu. 50Hz bass da kabin titreşimi yoktu.

Kurulum için aramamız mı gerekiyor yoksa wp üzerinden mi yazıyoruz? numarayı bilen varsa yazabilir mi
ilk kurulum için 444 3 666

Sağına soluna 1-2 tane daha koydursaydın hocam süngerden. Bi zararı olmazdı ama yararı olması muhtemel
belirli yerlere 3 sünger koydular yeterli fazlasına gerek yok.

Hayırlısı olsun hocam. Seri numarası garanti belgesinin üstünde S/N diye yazan yer mi? Benden de seri numarası istediler de onu gönderdim.
kutunun dışında Monitör SN yazıyor veya TV nin arkasında ki etiket yerinde yazıyor.

Valla %35-40 kadar açabildim üzerini ne açmaya totom yedi nede açma isteğim oldu. 50Hz bass da kabin titreşimi yoktu.

ilk kurulum için 444 3 666
O zaman servisi bekleyeme devam.

O zaman servisi bekleyeme devam.
Yok Dolby Atmos filan da açtım sorun yok. Eskiden 50Hz Bass testi açtığımda üst kısımda fena kabin titreşimi oluyordu artık yok.

@Perfectshot06 senin için bu kadar sesi açtım :cool:

Mikrofon daha yüksek ses şiddetini alamamış olabilir ama parke koltuk filan titriyor o derece.

@Perfectshot06 Fakat buna yakışan 3.1 - 3.1.2 soundbar veya kaliteli eARC desteği olan bookshelf almak.

https://www.hepsiburada.com/argon-audio-fenris-a5-aktif-5-bookshelf-hoparlor-siyah-pm-HBC00002SAV20 bu tv için biraz abartı olmuş olabilir ama aşırı kalitelidir.

Son düzenleme:
@Perfectshot06 senin için bu kadar sesi açtım :cool:

Mikrofon daha yüksek ses şiddetini alamamış olabilir ama parke koltuk filan titriyor o derece.

@Perfectshot06 Fakat buna yakışan 3.1 - 3.1.2 soundbar veya kaliteli eARC desteği olan bookshelf almak.

https://www.hepsiburada.com/argon-audio-fenris-a5-aktif-5-bookshelf-hoparlor-siyah-pm-HBC00002SAV20 bu tv için biraz abartı olmuş olabilir ama aşırı kalitelidir.
Kahve makinesine verdik o paraları. Alamam artık :(.

Kahve makinesine verdik o paraları. Alamam artık :(.
şimdi sırası değil bende alamam 1 sene sonra düşünürüz.

şuanlık iyi çalışıyor.

Screenshot_1.webp

@Perfectshot06 Tüh eARC yokmuş

Geri