❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Selamlar,
Ben de özellikle starboy şarkısıyla test ettiğimde titreşim oluyordu. Whatsapptan müşteri hizmetlerine (+90 505 185 09 42) ulaştım, video ve seri numarası istediler, 30dk içerisinde servis talebi açıldı.
Servis de 2. günde geldi aşağıdaki şekilde 3 beyaz kare şeklinde sünger yapıştırdı ve sorun çözüldü.
Hatta süngerlerin 4 tane olacağını duymuştum gibi bir şey söyledim, kendilerine iletilen talimatı gösterdi. Talimatta süngerlerin yapıştırılacağı yerler ve adeti açık şekilde belirtilmiş, kafalarına göre de yapıştırmıyorlar yani.

Öncesi;
1764230731877.webp

Sonrası;
1764230765024.webp
1764230778371.webp

Hocam aynı ürün ve aynı bölgeden çözüm yapıldı bende de. Tek fark 5 adet yapıştırdı
Standart olanı 3 tane sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar,
Ben de özellikle starboy şarkısıyla test ettiğimde titreşim oluyordu. Whatsapptan müşteri hizmetlerine (+90 505 185 09 42) ulaştım, video ve seri numarası istediler, 30dk içerisinde servis talebi açıldı.
Servis de 2. günde geldi aşağıdaki şekilde 3 beyaz kare şeklinde sünger yapıştırdı ve sorun çözüldü.
Hatta süngerlerin 4 tane olacağını duymuştum gibi bir şey söyledim, kendilerine iletilen talimatı gösterdi. Talimatta süngerlerin yapıştırılacağı yerler ve adeti açık şekilde belirtilmiş, kafalarına göre de yapıştırmıyorlar yani.

Öncesi;
Alıntıyı görüntüle

Sonrası;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sünger bant üzerine ekstra eva pad yapıştırmaları garip olmuş plastik kapağa yapıştırsa daha iyi olurmuş. Zamanla titreşimden dolayı düşebilir.

Son düzenleme:
Ben şu sol üst köşede ki pad sünger takıldım. Simetri takıntılığım var düzeltsem olur mu diye sordum düzeltebilirsin dedi. 🤣

Bu 3 pad süngerin olayı arka kabin sanırım biraz eğimli orta ve üst kısım sadece titreşimden etkileniyor. Bu yüzden sol üst, orta üst ve orta olmak üzere 3 adet pad sünger yapıştıyorlar.

Sünger bant üzerine ekstra eva pad yapıştırmaları garip olmuş plastik kapağa yapıştırsa daha iyi olurmuş. Zamanla titreşimden dolayı düşebilir.
Evet sizinkinde altına yapıştırmış bana da daha mantıklı geldi ama talimata bakıp yaptı ben de çok karışmak istemedim, umarım sorun olmaz.

Son kanaatime göre bence bu unutulan bişey değildi. Ben bildirene kadar haberleri bile yoktu bu sıkıntıdan. Sonra ar-ge ekibi nerden geliyo bu ses nasıl çözeriz muhabbetine yaptı bişeyler çözüldü.Çünkü scrollün videoda eksik yapmazlardı en azından. O yüzden yüzlerce tv ürettiler kutulu olanlara dokunmadılar belki farketmez kullanıcı diye. Kutulanmamış olanları da düzelttip yolladılar.

Evet sizinkinde altına yapıştırmış bana da daha mantıklı geldi ama talimata bakıp yaptı ben de çok karışmak istemedim, umarım sorun olmaz.
Bir şey olmaz ya aynı yerlere yapıştırmışlar. 😅

Son kanaatime göre bence bu unutulan bişey değildi. Ben bildirene kadar haberleri bile yoktu bu sıkıntıdan. Sonra ar-ge ekibi nerden geliyo bu ses nasıl çözeriz muhabbetine yaptı bişeyler çözüldü.Çünkü scrollün videoda eksik yapmazlardı en azından. O yüzden yüzlerce tv ürettiler kutulu olanlara dokunmadılar belki farketmez kullanıcı diye. Kutulanmamış olanları da düzelttip yolladılar.
İyi şuan sorun yok ya gerisi pek önemli değil.

Kesinlikle haklısınız, katılıyorum.

75 inç' de de aynı sorun var mı? gören duyan oldu mu?

75 inç olanı bugün teslim edildi ancak amazona önceden sormama ve eve kadar getirileceği söylenmesine rağmen bina kapısına teslim edildi. Bende işte olduğum için büyük sorun yaşadık. Amazondan alacak arkadaşlar bunu da değerlendirsin.

Hayırlı olsun.
Komple düzeldi di mi?
Hala bana yazan yok:(.

Selamlar,

Öncesi;
Alıntıyı görüntüle

Sonrası;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bende işlemi yaptı ben yokken de hala aynı bu titreme

422 12 bit yapınca bir fark oluyor mu ben yaptım da anlamadım gibi bir şey
Vallahi zaten çok anlaşılacak şeyler mi bilmiyorum,ben de anlamıyorum farkı

Bende işlemi yaptı ben yokken de hala aynı bu titreme

Vallahi zaten çok anlaşılacak şeyler mi bilmiyorum,ben de anlamıyorum farkı