❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

hocam arka ışığı yerine göre fulleyebilirsiniz görüntüyü bozmuyor ama parlaklık 65'ten sonra sapıtıyor. MJC ayarı default açık olarak geliyor ben kapattım şahsen yapay kare sevmiyorum. diğer ayarların çoğu ortada benim çok dokunmadım. ayarlar içerik değiştikçe sıfırlanıyor galiba tam anlamadım ama default/hdrt10/dolbyvision için 3 ayar yapmanız lazım
Cevabınız için teşekkür ederim. arka ışık %80 de sanırım şu an. Normal parlaklık ise 58 civarıydı. MJC nedir acaba dediğim gibi tvlerden hiç anlamıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. arka ışık %80 de sanırım şu an. Normal parlaklık ise 58 civarıydı. MJC nedir acaba dediğim gibi tvlerden hiç anlamıyorum.
Motion Judder Control açılımı buymuş hocam. genelde film diziler 24fps olur bunları 60'a yükseltiyor daha yumuşak geçiş görüyorsunuz ama yapaylık katıyor deneyin beğenirseniz açık kalsın

Bir süredir, film , normal tv, maç yayını izlerken oynaya oynaya göz zevkime göre bazı ayarlada görüntüyü sabitledim. Fotolarını paylaşıyorum, denemek isteyen yapıp kullanabilir, üzerinde kendine göre bir iki rötuş da yapılabilir tabii ki

Ekler

• 1000154451.webp
    1000154451.webp
    368.4 KB · Hit: 118
  • 1000154452.webp
    1000154452.webp
    376 KB · Hit: 118
  • 1000154453.webp
    1000154453.webp
    355.9 KB · Hit: 108
  • 1000154454.webp
    1000154454.webp
    331.5 KB · Hit: 106
  • 1000154455.webp
    1000154455.webp
    336.6 KB · Hit: 117
Motion Judder Control açılımı buymuş hocam. genelde film diziler 24fps olur bunları 60'a yükseltiyor daha yumuşak geçiş görüyorsunuz ama yapaylık katıyor deneyin beğenirseniz açık kalsın
Bir süredir, film , normal tv, maç yayını izlerken oynaya oynaya göz zevkime göre bazı ayarlada görüntüyü sabitledim. Fotolarını paylaşıyorum, denemek isteyen yapıp kullanabilir, üzerinde kendine göre bir iki rötuş da yapılabilir tabii ki
Her ikinize de teşekkür ederim bakacağım bunlara sağ olun

edit: MJC otomatik açık ve dediğiniz gibi efekt kısmında orta yazıyor onu biraz kurcalayım.

422 de 12 bit oluyor başka olmuyor, hdr açmadım kendi renkleri yeterliydi zaten, çok Sarı oldu diye ellemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim de arada gidiyordu,ama bir şey izlerken bir sorun yaşamadım
422 12 bit yapınca bir fark oluyor mu ben yaptım da anlamadım gibi bir şey

hocam arka ışığı yerine göre fulleyebilirsiniz görüntüyü bozmuyor ama parlaklık 65'ten sonra sapıtıyor. MJC ayarı default açık olarak geliyor ben kapattım şahsen yapay kare sevmiyorum. diğer ayarların çoğu ortada benim çok dokunmadım. ayarlar içerik değiştikçe sıfırlanıyor galiba tam anlamadım ama default/hdrt10/dolbyvision için 3 ayar yapmanız lazım
Her kullanım yeri için ayrı ayar ysapılıyor örneğin youtube içerisindeyken oraya özel hdmı1 e özel 2 ye özel diğer uygulamalara özel gibi. Ayar yapmazsanız tek tek standart ayarda kalır.

65lil kısmet olmadı bir türlü.
55 kısmetimize düştü. Adresime bir türlü gelmiyordu. Şimdi baktım 55lik kargoya verilmiş.
İnşallah sağlam ve güvenilir gelir.
Getiren firma DHL. Biraz daha güven veriyor.
Bakalım ilk mini Led tv. Memnun kalırım inşallah.

Arkadaşlar sizce 65 için indirim olur mu yoksa artık 30k dip fiyat mıdır?

Stok bitti dün alırken 7 stok vardi amazon sağolsun ilk defa farklı karttan alışveriş yapınca 2 defa iptal verdi ve stok kapandı müşteri hizmetlerinr yazdım 72 saat içerisinde dönüş yapacağız stok için dedi 30k ve altı gelirse stoğa tekrar alacağım

65 için yarını bekleyelim. Kasımın son vuruşunu hepsiburada yapabilir diyorum. Bir de tvyi 25 binden veriyormuş. 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,921
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri