şimdi neyden neye aktarcan kanka biraz daha açarmısınEthernet kablosu alamadım hala iPhone da yapılıyor mu usb ile aktarma
benim bildiğim olmuyor öyleKasaya telefonu bağlayıp teldeki interneti pcye aktarıcam Ethernet kablosu görevi gibi
yok die biliyorumKasaya telefonu bağlayıp teldeki interneti pcye aktarıcam Ethernet kablosu görevi gibi
samsungda vardı ama, hatta adını söylemiyim bir yt ci de apple a sallıyordu bu yüzden artık nasıl bir anlaşma yaptıysa samsunglayok die biliyorum
ben xiaomi cihazım ile denedim olmamıştıAndroidde yapılıyordu
yani kırk yılın başı ihtiyaç duyulan bir şeye neden uğraşılsın ki wifi adaptörü 200-300tl bişe acil duruma gelmeden stoklamak gerektiğini düşünüyorum. ki normal ev internetinde de kullanırsın kırk yılın başı ethernet kablona bir şey olsa. benzer durumlar.Oppo da yapabiliyordum saçma iş valla
ihtiyacım var kullanamıyorum bu telefon ihtiyacımı karşılamak için var olmaması da tuhafıma gittiyani kırk yılın başı ihtiyaç duyulan bir şeye neden uğraşılsın ki wifi adaptörü 200-300tl bişe acil duruma gelmeden stoklamak gerektiğini düşünüyorum. ki normal ev internetinde de kullanırsın kırk yılın başı ethernet kablona bir şey olsa. benzer durumlar.
o iphoneda var mıydı wifi alıcısı gibi kullanma işleviKasaya telefonu bağlayıp teldeki interneti pcye aktarıcam Ethernet kablosu görevi gibi