RTX'in ne farkı var?

Ben rtx in abartılmış bir balon olduğunu düşünüyorum

kimisi gölge renk filan diyorda sırf bunun için dünyanın parasını vermek bana saçma geliyor

peşin edit:rtx 2060 ucuz ucuz diyecekler yazmayın kardeşim ölü gpulu karttan bahsetmiyorum ben

Ben rtx in abartılmış bir balon olduğunu düşünüyorum

kimisi gölge renk filan diyorda sırf bunun için dünyanın parasını vermek bana saçma geliyor

peşin edit:rtx 2060 ucuz ucuz diyecekler yazmayın kardeşim ölü gpulu karttan bahsetmiyorum ben
Parasına göre performansı da gayet iyi Nvidia grafik kartlarının

teknolojisi çok iyi lakin performans kötü iyi görüntü kötü fps ...
Dlss zaten daha iyi performans vermesini sağlıyor onu alınabilir bir kart yapıyor. Bundan sonra çıkacak tüm büyük oyunlarda (%90) Dlss ve Rtx olacak. 2060 alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dediğin rtx2060s için mi reis? Bende sıkıntı yok yani?
Arkadaş saçmalıyor Dlss nedir bilmiyor görüntü iyi performans kötü diyor. Bilmiyor ki Dlss bazı durumlarda %60 fps artışı sağlıyor. 100 fps'den 160'a

Dlss zaten daha iyi performans vermesini sağlıyor onu alınabilir bir kart yapıyor. Bundan sonra çıkacak tüm büyük oyunlarda (%90) Dlss ve Rtx olacak. 2060 alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş saçmalıyor Dlss nedir bilmiyor görüntü iyi performans kötü diyor. Bilmiyor ki Dlss bazı durumlarda %60 fps artışı sağlıyor. 100 fps'den 160'a
nvdia bile rrtx 2060ı üretim bandından çekmişken sen neyden bahsediyosun :D

Dlss nedir bilmeyenler ve ne işe yarar bilmeyenler için.

Ekler

• DLSS.png
    DLSS.png
    509.9 KB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,569
Üyeler
190,060
Son üye