brainstorm
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
tamamdır hocam birebir aynısını yaparım
Güzel model. QD oledler de 2k modeller icin 240, 280 ve 360hz modellerin tamamı gen 3 bilginiz olsun.ASUS 27'' XG27ACDMS ROG STRIX 0.03Ms 280Hz IPS QHD QD-OLED Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27'' XG27ACDMS ROG STRIX 0.03Ms 280Hz IPS QHD QD-OLED Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu modeli alasım var şuan da glossy panel olması çok sıkıntı odama ışık vuruyor
QD-OLED 4. nesil mat çıkar mı bekliyeyim bariGüzel model. QD oledler de 2k modeller icin 240, 280 ve 360hz modellerin tamamı gen 3 bilginiz olsun.
Qd-oled 4.nesil şu an sadece 4k 27inç var. CES 2026 yaklaşıyor 4.nesil 2k çıkabilir.QD-OLED 4. nesil mat çıkar mı bekliyeyim bari
Qd-oled 4.nesil şu an sadece 4k 27inç var. CES 2026 yaklaşıyor 4.nesil 2k çıkabilir.
Eğer olumlu sonuclanmazsa THH basvur sonuclanana kadar kullanır sonra iade eder yeni nesil olede geçersin. Fiyatı pahalı falan ama IPS panel monitör de cok kötü ya. Büyük ekran da IPS keyif vermiyor.Alıntıyı görüntüle
Aşırı iyi duruyor oledler şuan param varken almak istiyorum artık iade sonucuna göre bekleyeceğim veya ktc ile idare edicem
Tandemlerde vertical banding sorunu varmış sanırım o ney?Eğer olumlu sonuclanmazsa THH basvur sonuclanana kadar kullanır sonra iade eder yeni nesil olede geçersin. Fiyatı pahalı falan ama IPS panel monitör de cok kötü ya. Büyük ekran da IPS keyif vermiyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
True black glossy tandem oled (parlaklık yüksek) vs semi glossy (parlaklık limitleyiciye sahip) qd oled
Dikey çizgiler. Daha cok sorun var. Color banding, VRR flicker, black chrominance overshoot ve black crush gibi. Oledler de olabilen problemler.Tandemlerde vertical banding sorunu varmış sanırım o ney?
Alıntıyı görüntüle
Bu sıkıntı işte benim zaten göz rahatsızlığım var. Valla kararsız kaldımBaş ağrısı ve göz yorgunluğu sorunu yaşayanlar da var.
TN al.Bu sıkıntı işte benim zaten göz rahatsızlığım var. Valla kararsız kaldım![]()
Bir de söylemeyi unuttum kolay çizilip leke olabiliyorlar.Bu sıkıntı işte benim zaten göz rahatsızlığım var. Valla kararsız kaldım![]()
Hikayeli oyun sevdam var yoksa acımam BenQ çekerimTN al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de söylemeyi unuttum kolay çizilip leke olabiliyorlar.
Hangi model hocam nasıl fiyatmış o öyle..@Tayfunns Vatan indirimlerinde 27K'ya 9070 XT aldım sırf onun için 10K'ya da monitörümü sattım işte Alienware 360 Hz 1080p'yi şuan 2K olması ekran kartını rahatlatı ama bu sefer de monitör arayışına düştüm valla![]()