❌İndirim Bitti! 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

@Abdullah Hacıgül bu ürünu sana güvenerek aldik. Bu ürün sorunlu sanrm bende fark ettim sarji cok hizli bitiyor gibi geldi 5-10 dk zor dayanıyor sanki sarji. O kadar akuye rağmen diğerlerinden ne farkı var bunun simdi hemde 2bin tl odendi yani biri aydinlatirsa seviniriz.

Bende de şarj sorunu var. Ölçümlü kablo ile taktım watt 0 gösteriyor.Bataryaları çöp.

@Abdullah Hacıgül bu ürünu sana güvenerek aldik. Bu ürün sorunlu sanrm bende fark ettim sarji cok hizli bitiyor gibi geldi 5-10 dk zor dayanıyor sanki sarji. O kadar akuye rağmen diğerlerinden ne farkı var bunun simdi hemde 2bin tl odendi yani biri aydinlatirsa seviniriz.
Şaka gibisiniz! ürünü nerede gördünüz? instagram sayfamda eğer oradan görüp aldıysanız başka bir şey daha görmüş olmanız lazım nasıl şarj edilmesi gerektiği... üründe hiçbir sorun yok çok sağlam şarj adaptörü lazım aksi halde şarj olmaz veya 300-400 liraya bunlara uygun universal şarj kutuları var ondan alacaksınız.

Ekran görüntüsü 2025-12-01 003702.webp

Bana güvenerek alanlar (son 5 yorum);
Ekran görüntüsü 2025-12-01 003653.webp

Şaka gibisiniz! ürünü nerede gördünüz? instagram sayfamda eğer oradan görüp aldıysanız başka bir şey daha görmüş olmanız lazım nasıl şarj edilmesi gerektiği... üründe hiçbir sorun yok çok sağlam şarj adaptörü lazım aksi halde şarj olmaz veya 300-400 liraya bunlara uygun universal şarj kutuları var ondan alacaksınız.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kb hocam yani bu kadar hızlı bitince insan ister istemez anlam veremiyor. Bide suan burdada bu durumdan muzdarip olanlar olunca ister istemez insan endişe duyuyor. Neyse bide farklı şarj başlıkları ile deniyelim o zaman.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Honor 90 telefonun 67w hızlı şarj aletiyle şarj ediyorum gayet de iyi gidiyor şarjı. Tahminimce 3.0 A çıkışlı adaptörler daha düzgün şarj ediyor bu bataryaları. Elinde bulunmayanlar adaptör almak yerine bu bataryaların şarj ünitelerini alması daha mantıklı olur.

55.5 wh yazmışlar bataryaya 10 saattir şarjda 2 dişte takılı kaldı şarj almıyor. İade edicem . üfleme gücüde hafif tozlu kasada çokta işe yaramıyor kalıyor tozun çoğu ben memnun kalmadım.
hocam üfleme kısmında farklı başlıklar takabiliyor musun ? bunu mu yoksa sadece üfleme yapan bir şey mi alsam kararsız kaldım

hocam üfleme kısmında farklı başlıklar takabiliyor musun ? bunu mu yoksa sadece üfleme yapan bir şey mi alsam kararsız kaldım
Üfleme kısmına aparatlar var ama bi işe yaramıyor ne yazık ki en sağlıklısı şarj ihtiyacı yoksa elektrikli olanlar

Üfleme kısmına aparatlar var ama bi işe yaramıyor ne yazık ki en sağlıklısı şarj ihtiyacı yoksa elektrikli olanlar
bu klasik üfleme cihazında başlık muhabbeti yok sıkıntı olmuyor mu temizlerken, şunun gibi kompresörlerden bashediyorum:

Benim ürün problemi geldi 65w şarj adaptorune bağladım büyük batarya sarj almiyor 10w üstünü görmüyor bir süre şarj oluyor sonrasında hep 0w kuck batarya ile denediğimde 3. Kademeye aldığımda videodaki gibi yapıyor ve kendini kapatıyor gösterge devamlı farkli sayılar gösteriyor Gücü bir artiyor bir azalıyor başka sorun yaşayan varmı bu şekilde ?

Ürünü 12-45-65w birçok farklı adaptöre taktık nafile. Adaptörle felan alakası yok, pilleri bozuk.

Benim ürün problemi geldi 65w şarj adaptorune bağladım büyük batarya sarj almiyor 10w üstünü görmüyor bir süre şarj oluyor sonrasında hep 0w kuck batarya ile denediğimde 3. Kademeye aldığımda videodaki gibi yapıyor ve kendini kapatıyor gösterge devamlı farkli sayılar gösteriyor Gücü bir artiyor bir azalıyor başka sorun yaşayan varmı bu şekilde ?
kaliteli bir 3A adaptör ile denediniz yine de şarj olmuyor mu? senin piller gerçekten bozuk olabilir, yorumlara göre satıcıya yazın hızlıca batarya gönderimi yapıyor diye biliyorum

Geri