Yardım 7500F soğutucu önerisi. (F/P olsun)

p1y4d3

80+
Reaksiyon skoru
3
7500f + 5070 ekran kartlı sistem topladım.
ANAKART: msi b650m p
KASA : Segotep lumi 3t

2K da oyun oynayacağım. Fiyat performans olarak hangi soğutucuyu almalıyım. Önerilere açığım. Bütçede uçmak istemiyorum, zira sona geldim :)

ÖNEMLİ OLAN PERFORMANS. Görüntü İKİNCİ SIRADA.

Hava soğutucu olarak Thermalright Pearless Assassin, Assassin Spirit, Phantom Spirit, NZXT T120, Artic Freezer 36. Hangisini alsan pişman etmemeli.

2K da oyun oynayacağım. Fiyat performans olarak hangi soğutucuyu almalıyım. Önerilere açığım. Bütçede uçmak istemiyorum, zira sona geldim :)

Assassin King işini görür.

Thermalright'ın soğutucularından bütçene ve gözüne hoş gelenlerden seçebilirsin soğutma performansları güzeldir. Fan sesleri modelden modele değişiklik gösterebilir bilgin olsun. Ben 9600x için phantom spirit evo aldım daha öncesinde 7600 için pearless assasins kullandım oldukça memnun kaldım.

Phantom spirit buz gibi tutar

Thermalright'ın soğutucularından bütçene ve gözüne hoş gelenlerden seçebilirsin soğutma performansları güzeldir. Fan sesleri modelden modele değişiklik gösterebilir bilgin olsun. Ben 9600x için phantom spirit evo aldım daha öncesinde 7600 için pearless assasins kullandım oldukça memnun kaldım.
sprit evo bulamadım. olan yerler de fiyat uçmuş. pearless assasins sesi vs nasıldır? gerçi bu da 2100 tl çok gibi geldi ama. galiba mecbur alacağım.

sprit evo bulamadım. olan yerler de fiyat uçmuş. pearless assasins sesi vs nasıldır? gerçi bu da 2100 tl çok gibi geldi ama. galiba mecbur alacağım.
Burdan bakabilirsin tek blok olan modelleri de inceleyebilirsin 7500f ne kadar ısınıyor bilmiyorum.
Pearless asassins genel olarak sessiz çalışıyor 1.8k dediğim gibi modelleri inceleyebilir fan seslerine bakabilirsin.

Bu arada kasanın fotoğrafı var mı? Ben de akvaryum kasa arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan bakabilirsin tek blok olan modelleri de inceleyebilirsin 7500f ne kadar ısınıyor bilmiyorum.
Pearless asassins genel olarak sessiz çalışıyor 1.8k dediğim gibi modelleri inceleyebilir fan seslerine bakabilirsin.

Bu arada kasanın fotoğrafı var mı? Ben de akvaryum kasa arıyorum
https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu model iş görür olması lazım ayrıca internette testleri varsa bakabilirsin

hocam trifact kanalından video ile incele testlerin hemen hemen hepsinde 7500f kullanıyor
benim önerim phantom spirit olur

7500F için öncesinde deepcool ak400 digital kullandım çift fan yapıp,sonrasında ileride işlemciyi yükseltirim düşüncesiyle phantom spirit 120se Argb ye geçtim ikiside yeterli geldi.

2 yıldır 7500F'i Phantom Spirit 120SE ile kullanıyorum. Herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım. Fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Ancak daha uygun bir şey var mı dersen, arkadaşların attığı tek fanlı modeller de işini görebilir. @xenk2626 hocamın da dediği gibi mutlaka test videolarına bakmanı öneririm. Ben de o şekilde almıştım.

2 yıldır 7500F'i Phantom Spirit 120SE ile kullanıyorum. Herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım. Fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Ancak daha uygun bir şey var mı dersen, arkadaşların attığı tek fanlı modeller de işini görebilir. @xenk2626 hocamın da dediği gibi mutlaka test videolarına bakmanı öneririm. Ben de o şekilde almıştım.
Sıcaklıkların kaç derece?

Bende evo modeli var tavsiye ederim ama macun yüzünden sıcaklıklarım bir tık yüksek geldi.

Sıcaklıkların kaç derece?

Bende evo modeli var tavsiye ederim ama macun yüzünden sıcaklıklarım bir tık yüksek geldi.
Kendi üzerindeki macunu mu kullandın? elimde mx-4 var kendi üzerindeki macunu silip mx4 mü sürsem acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri