Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

Hocam Yd İşi Sıkıntkı İş Ya - Güvenlik Problemi Olayını Salın Hocam Artık Telefonlar 1000 Kere Uyarıyor Apk Dosya Kurarken Seni Ve İndirip İndirmemek Senin Elinde Şöyle Düşün 2 Aile Var Birisi Hamburger Yemene Engel Oluyor Direk Diğeride Diyor Ki Yeme Zararlı Ama Yersende Kendine Zararı Şimdi Sen Bu Hamburgeri Yiyip bir şey Olmassa Sorun Yok Ama Olursa Ailem Bana Yasaklamadı İstersen Ye Dedi Diye Ailen Mi Suçlu Sen Mi Mesela ? Onun Gibi Düşün Seni Uyarıyorlar Sorumluluk Sende - Samsung'da İş Birliği Yaptı İnstagram İle Fotoraflarda Kalite Kaybı Olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet Kanka Senin S22 Ultranın Yapamadığını Sözde Nasıl S20 Yapıyor? birde Bu Önemli bir şey Değil Hani 10 Tane Uygulamayı 1 Sn'de Açmıyor Aman Tanrım Ne Yapacam Triplerine Girmeye Gerek Yok Ortalama Bir İnsan Zaten Telefonu Fotoraf Çekilmek Ve Alo-Alo Demek İçin Kullanıyor Gören Sanar Bana Çizim Yapıyon Veya Ultra Mega Oyunlar Oynayıp Renderlar Çıkarıyon

daha s20 de one ui 7 yok bu custom rom

hocam ben iphoneların akıcılığını çok seviyorum 2 saniyede tak tak halledip çıkıyorsun işini bu üzerinden 1 2 yıl geçtikten sonra bozulmuyor androidlerde illaki işletim sisteminde bir sıkıntı çıkıyor telefon yavaşlıyor kasıyor apple larda bunu hiç görmedim ama
bunu anlatmaya çalışıyorum işte uzun kullanım sonrası illaki bir sıkıntı çekiyorsun, iphonede ise rahat oluyorsun. sanarsın insanlar sadece statü için alıyor.

bu konuyu da kendisi zaten android telefonlar daha iyi olduğunudan açmadı, sadece yorum kasmak için yapıyor. o kadar özellik saydım işletim sisteminin nasıl etki ettiğini anlattım, kendi telefonumu çıkardım ama yok. anlamak istemiyor

bunu anlatmaya çalışıyorum işte uzun kullanım sonrası illaki bir sıkıntı çekiyorsun, iphonede ise rahat oluyorsun. sanarsın insanlar sadece statü için alıyor.

bu konuyu da kendisi zaten android telefonlar daha iyi olduğunudan açmadı, sadece yorum kasmak için yapıyor. o kadar özellik saydım işletim sisteminin nasıl etki ettiğini anlattım, kendi telefonumu çıkardım ama yok. anlamak istemiyor
iphone telefonların babasıdır hocam gerisi yalan

SLXMXLXMZLZLSLDLXLSLSLSP Kanka Ne Yorum Kasması Ne Anlatıyon Sen He Prim Kasıyom Kanka Para Kazanıyorum Herkes Benim Arkadam Duruyor Felan Evet

bu konuyu da kendisi zaten android telefonlar daha iyi olduğunudan açmadı, sadece yorum kasmak için yapıyor. o kadar özellik saydım işletim sisteminin nasıl etki ettiğini anlattım, kendi telefonumu çıkardım ama yok. anlamak istemiyo
Custom Rom Olunca Ne Oluyor? Hız Farkı Çok Mu Değişiyor?

hocam ben iphoneların akıcılığını çok seviyorum 2 saniyede tak tak halledip çıkıyorsun işini bu üzerinden 1 2 yıl geçtikten sonra bozulmuyor androidlerde illaki işletim sisteminde bir sıkıntı çıkıyor telefon yavaşlıyor kasıyor apple larda bunu hiç görmedim ama
Hocam Amiral Gemisi Hangi Android Cihazı Kıllanıp 1-2 Yıl Sonra Bozulup İşletim Sistemi Sorun Çıkardı

Ben android olarak oppo a60 telefonun modelini kullanıyorum.Bu cep telefonu alalı neredeyse bir sene oldu. Ve şuanlık bir problem yaşamadım.Ama oppo markasının cep telefonları için sanırım birinci parti uygulamalarda bile reklamlı olmasıdır.Önceki cep telefonumda samsung galaxy j7 pro modeliydi.Onu çok sert yere düşürünce bozuldu. Ve ayrıca telefon bayisi bana oppo markasını bana tavsiye ettiler.Ve ben oppo a60 cep telefonumdan çok memnunum.Ve iphone hiç kullanmadım ama bildiğim kadarı ile Apple iphone yeni model çıkarttıktan sonra eski modeli bilerek Apple yavaşlatıyor diye biliyorum.Android olarak çin markası olarak bence oppo,xiaomi gibi markalar felan gayet kaliteli cep telefon markalarıdır.

Son düzenleme:
Ben android olarak oppo a60 telefonun modelini kullanıyorum.Bu cep telefonu alalı neredeyse bir sene oldu. Ve şuanlık bir problem yaşamadım.Ama oppo markasının cep telefonları için sanırım birinci parti uygulamalarda bile reklamlı olmasıdır.Önceki cep telefonumda samsung galaxy j7 pro modeliydi.Onu çok sert yere düşürünce bozuldu. Ve ayrıca telefon bayisi bana oppo markasını bana tavsiye ettiler.Ve ben oppo a60 cep telefonumdan çok memnunum.Ve iphone hiç kullanmadım ama bildiğim kadarı ile Apple iphone yeni model çıkarttıktan sonra eski modeli bilerek Apple yavaşlatıyor diye biliyorum.Android olarak çin markası olarak bence oppo,xiaomi gibi markalar felan gayet kaliteli cep telefon markalarıdır.
Bahsettiğin Telefon 10 K'lık Ama Sorsan Başkalarına Bu Modeller 2 Yıl Dayanıyor :D

SLXMXLXMZLZLSLDLXLSLSLSP Kanka Ne Yorum Kasması Ne Anlatıyon Sen He Prim Kasıyom Kanka Para Kazanıyorum Herkes Benim Arkadam Duruyor Felan Evet

Custom Rom Olunca Ne Oluyor? Hız Farkı Çok Mu Değişiyor?

Hocam Amiral Gemisi Hangi Android Cihazı Kıllanıp 1-2 Yıl Sonra Bozulup İşletim Sistemi Sorun Çıkardı
nfc ile ödeme yapamıyorsun. ve bu fan made bir one ui olduğundan google servisleri bile olmayabilir. hadi bunlara razısın, bu romu yapan insan kim bilmiyorsun. bilgilerinin çalınmasından razı mısın? ben niye custom rom hakkında konuşuyorum ki zaten. senin fastboot açmayı bilip bilmediğin belli değil daha. bunun gibi instada saçma sapan edit izlemişsin gelmişsin bok atıyorsun

kendini çok özel zannetme, android vs iphone konusu açıp prim kasmaya çalışan ilk sen değilsin 😂 her hafta oluyor bunlar :D

Bahsettiğin Telefon 10 K'lık Ama Sorsan Başkalarına Bu Modeller 2 Yıl Dayanıyor :D
Hocam bence iphone abartıldığını düşünüyorum. Android cep telefonun bazı markaları gayette kaliteli ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Yalnız cep telefonumla tek şikayetim birinci parti uygulamalarının reklamlı olması, onun haricinde şikayetim yok.

Hocam bence iphone abartıldığını düşünüyorum. Android cep telefonun bazı markaları gayette kaliteli ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Yalnız cep telefonumla tek şikayetim birinci parti uygulamalarının reklamlı olması, onun haricinde şikayetim yok.
telefonu sadece alo deyip facebookta dolaşmak için kullanacaksan tamam. ama bir düşün bakim insanlar sadece bunları mı yapıyor telefonlarında?

telefonu sadece alo deyip facebookta dolaşmak için kullanacaksan tamam. ama bir düşün bakim insanlar sadece bunları mı yapıyor telefonlarında?
Hocam ben cep telefonumla bazen program indirip,arka planda müzik dinleyerek tarayıcı ile sitelerde geziyorum.Ve günlük kullanım için almıştım.Ve hocam cep telefonlarda oyun oynuyorlar, yapay zeka kullanıyorlar, ve 4k kamera video çekiyorlar felan yani çok özelliği için kullananlarda var. Zaten android tabanlı çoğu cep telefon iphone sunduğu özellikleri sağlıyor.

Allah İçin Ne Yapıyorsun Açıklasana Bi Çok Merak Ettim :D Alo-Alo Demek İnstagram'a Girmek - Fotoraf - Video Çekmek Ve Oyun Oynamak Dışında Ne Yapyorsun? Render Mı Alıyon? Video Mu Editliyon? Oyun - Site Mi Kodluyon? Ne Yapıyorsun 170 K'lık Bir Cihazla? 80 K İle 170 K'lık Cihaz Arasındaki Devasa Kullanım Farkı Ne? Çok Merak Ediyorum Açıkla Hadi Senin 170 K'lık Cihazda Yapabildiğin Ve 80 K'lık Cihaz Alan Adamın Ortak Yapamadığı Aktivite Nedir Tam Olarak?

nfc ile ödeme yapamıyorsun. ve bu fan made bir one ui olduğundan google servisleri bile olmayabilir. hadi bunlara razısın, bu romu yapan insan kim bilmiyorsun. bilgilerinin çalınmasından razı mısın? ben niye custom rom hakkında konuşuyorum ki zaten. senin fastboot açmayı bilip bilmediğin belli değil daha. bunun gibi instada saçma sapan edit izlemişsin gelmişsin bok atıyorsun

kendini çok özel zannetme, android vs iphone konusu açıp prim kasmaya çalışan ilk sen değilsin 😂 her hafta oluyor bunlar :D
Kardeşim Olay Zaten Samsung S20 Değil Olay Android İle İphone Ama Doğru Sen Gidip Bana S22 Örneği Veren Adamsın 4 Yıl Önceki Telefonu Ben Her Zaman Son Model Örnekler Verirken Sen Bir Kere Son Model Telefon İle Karşılaştırma İşine Girmedin O Yüzden bir şey Demiyorum

Son düzenleme:
Allah İçin Ne Yapıyorsun Açıklasana Bi Çok Merak Ettim :D

Kardeşim Olay Zaten Samsung S20 Değil Olay Android İle İphone Ama Doğru Sen Gidip Bana S22 Örneği Veren Adamsın 4 Yıl Önceki Telefonu Ben Her Zaman Son Model Örnekler Verirken Sen Bir Kere Son Model Telefon İle Karşılaştırma İşine Girmedin O Yüzden bir şey Demiyorum
sosyal medyada fotoğraf yüklüyorum. bazen oyun oynuyorum. bu 2 si bile çok fark yaratıyor.

türkiye de android almak daha mantıklı dedin, o tamam. ancak "ünlüler fenomenler niye kullanıyor" dedin. "iphone gereksiz bir telefon" dedin. gereksiz değil işte. sana işletim sistemi dedim, uygulama uyumluğu dedim, genel olarak akıcılığından bahsettim, uzun ömürlülüğünden bahsettim, fotoğrafların bozulmamasından bahsettim. ancak sen hala gereksiz diyorsun, statü sembolü diyorsun. ne kadar anlatsam anlamıyorsun, ve anlamayacaksın. sana ne kadar özellik saysam boşuna. parası olan alıyor ve yıllarca memnun kalıyor. sen fanboyluk yapacağım diye 2 yılda bir telefon değiştirmeye devam et.

sosyal medyada fotoğraf yüklüyorum. bazen oyun oynuyorum. bu 2 si bile çok fark yaratıyor.

türkiye de android almak daha mantıklı dedin, o tamam. ancak "ünlüler fenomenler niye kullanıyor" dedin. "iphone gereksiz bir telefon" dedin. gereksiz değil işte. sana işletim sistemi dedim, uygulama uyumluğu dedim, genel olarak akıcılığından bahsettim, uzun ömürlülüğünden bahsettim, fotoğrafların bozulmamasından bahsettim. ancak sen hala gereksiz diyorsun, statü sembolü diyorsun. ne kadar anlatsam anlamıyorsun, ve anlamayacaksın. sana ne kadar özellik saysam boşuna. parası olan alıyor ve yıllarca memnun kalıyor. sen fanboyluk yapacağım diye 2 yılda bir telefon değiştirmeye devam et.
Mesajı Düzenlemiştim Tekrar Okumanı Tavsiye Ederim - Huawei P-Smart 2018 Telefonu 5 Yıl Kullandım Ne Bir Kasma Ne Bir Donma Oldu - Redmi 12 2 Yıl Kullandım Anneme Verdim Hala Taş Gibi Oda Şimdi S24 Fe Kullanıyorum Asla 2 Yıl Kullanmam 6-7 Yıl Götürür Amiral Gemileri Beni - Dostum Bende Kısaca Diyorum Ki Aynıları Androidlerde De Var Hangi Uygulama Optimize Değil? Android İle Uyumlu Değil? Hangi Android Amiral Gemisi Telefon Akıcı Değil? Hangi Amiral Gemisi Android Telefon Fotorafı Bozuyor? Hangi Amiral Gemisi Android Telefon Kısa Ömürlü? Bana Bunların Cevaplarını Ver Hocam Bana Laf Atmaya Laf Sokmaya Uğraşma Mantıklı Cevaplar Ver Senin Sunduğun Argümanlar Demek Zayıf Ki İkna Etmiyor Veya Sorularıma Cevap Ver Kanıtla Diyim Ki Bende Evet Haklı Gerçekten Var Böyle bir şey Sen İşine Gelene Cevap Veren İnsansın Pil Konusu Açıldı Gittin 2017 Model Cihazla 2025 İphone Karşılaştırdın Hani Şunu Derken Ne Düşündün? Asla Günümüz Amiral Gemisi Cihazlardan Örnek Vermiyorsun - Karşılaştırmıyorsun Ve Senin Telefonun İphone Kaç Çok Merak Ettim? S22 Ultradan Sözde Geçmişsin :D S22 Ultran Olsa İphone'un Suratına Bakmazsın Sen :D Hayatında Max Xiaomi Telefon Kullanmısındır Giriş Seviye Ordan İphone Geçmişsindir O Yüzden Bu Ön Yargıların

Son düzenleme:
Mesajı Düzenlemiştim Tekrar Okumanı Tavsiye Ederim - Huawei P-Smart 2018 Telefonu 5 Yıl Kullandım Ne Bir Kasma Ne Bir Donma Oldu - Redmi 12 2 Yıl Kullandım Anneme Verdim Hala Taş Gibi Oda Şimdi S24 Fe Kullanıyorum Asla 2 Yıl Kullanmam 6-7 Yıl Götürür Amiral Gemileri Beni - Dostum Bende Kısaca Diyorum Ki Aynıları Androidlerde De Var Hangi Uygulama Optimize Değil? Android İle Uyumlu Değil? Hangi Android Amiral Gemisi Telefon Akıcı Değil? Hangi Amiral Gemisi Android Telefon Fotorafı Bozuyor? Hangi Amiral Gemisi Android Telefon Kısa Ömürlü? Bana Bunların Cevaplarını Ver Hocam Bana Laf Atmaya Laf Sokmaya Uğraşma Mantıklı Cevaplar Ver Senin Sunduğun Argümanlar Demek Zayıf Ki İkna Etmiyor Veya Sorularıma Cevap Ver Kanıtla Diyim Ki Bende Evet Haklı Gerçekten Var Böyle bir şey Sen İşine Gelene Cevap Veren İnsansın Pil Konusu Açıldı Gittin 2017 Model Cihazla 2025 İphone Karşılaştırdın Hani Şunu Derken Ne Düşündün? asla Günümüz Amiral Gemisi Cihazlardan Örnek Vermiyorsun - Karşılaştırmıyorsun Ve Senin Telefonun İphone Kaç Çok Merak Ettim?S22 Ultradan Sözde Geçmişsin :D S22 Ultran Olsa İphone'un Suratına Bakmazsın Sen :D Hayatında Max Xiaomi Telefon Kullanmısındır Giriş Seviye Ordan İphone Geçmişsindir O Yüzden Bu Ön Yargıların
s22u dan geçtim inanmak istemiyorsan inanma kardeşim. iphone bambaşka bir şey. belli ki sen geçmemişsin. fiyat kavramı olmasa sen de iphone tercih ederdin ona adım kadar eminim

Geri