Sergeant Cross
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
daha s20 de one ui 7 yok bu custom romHocam Yd İşi Sıkıntkı İş Ya - Güvenlik Problemi Olayını Salın Hocam Artık Telefonlar 1000 Kere Uyarıyor Apk Dosya Kurarken Seni Ve İndirip İndirmemek Senin Elinde Şöyle Düşün 2 Aile Var Birisi Hamburger Yemene Engel Oluyor Direk Diğeride Diyor Ki Yeme Zararlı Ama Yersende Kendine Zararı Şimdi Sen Bu Hamburgeri Yiyip bir şey Olmassa Sorun Yok Ama Olursa Ailem Bana Yasaklamadı İstersen Ye Dedi Diye Ailen Mi Suçlu Sen Mi Mesela ? Onun Gibi Düşün Seni Uyarıyorlar Sorumluluk Sende - Samsung'da İş Birliği Yaptı İnstagram İle Fotoraflarda Kalite Kaybı Olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet Kanka Senin S22 Ultranın Yapamadığını Sözde Nasıl S20 Yapıyor? birde Bu Önemli bir şey Değil Hani 10 Tane Uygulamayı 1 Sn'de Açmıyor Aman Tanrım Ne Yapacam Triplerine Girmeye Gerek Yok Ortalama Bir İnsan Zaten Telefonu Fotoraf Çekilmek Ve Alo-Alo Demek İçin Kullanıyor Gören Sanar Bana Çizim Yapıyon Veya Ultra Mega Oyunlar Oynayıp Renderlar Çıkarıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunu anlatmaya çalışıyorum işte uzun kullanım sonrası illaki bir sıkıntı çekiyorsun, iphonede ise rahat oluyorsun. sanarsın insanlar sadece statü için alıyor.hocam ben iphoneların akıcılığını çok seviyorum 2 saniyede tak tak halledip çıkıyorsun işini bu üzerinden 1 2 yıl geçtikten sonra bozulmuyor androidlerde illaki işletim sisteminde bir sıkıntı çıkıyor telefon yavaşlıyor kasıyor apple larda bunu hiç görmedim ama
bu konuyu da kendisi zaten android telefonlar daha iyi olduğunudan açmadı, sadece yorum kasmak için yapıyor. o kadar özellik saydım işletim sisteminin nasıl etki ettiğini anlattım, kendi telefonumu çıkardım ama yok. anlamak istemiyor