Çözüldü✓ Pc Toplama Yardım Lazım

Hocam özel bir sebebi yoksa neden spesifik olarak Msı istiyorsunuz ekran kartı ve anakartda
msi ve asus çip-sağlamlık konusunda iyi arkadaşlarımda filan o tarz sistemler bende öncedeno şekil toplamıştım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım maşallah :D

kulaklık olarak şimdilik bu olabilir ama Mchose x9 stoğa gelince almayı düşünüyorum evde idarelik var
klavya tip olarak yani yukarıdaki tuşlar olsun f1 filan o tarz
farede okey sıkıntı yok
Fps tarzı oyunlar oynuyorsan kesinlikle Cloud 3 işini görecektir.Mchoose x9 kulaklığı ilk defa gördüm Cloud 3 kadar performans vereceğini zannetmiyorum.Senin attığın boyutlarda doğru düzgün bir klavye göremedim.Aula F87 işini görür.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Fps tarzı oyunlar oynuyorsan kesinlikle Cloud 3 işini görecektir.Mchoose x9 kulaklığı ilk defa gördüm Cloud 3 kadar performans vereceğini zannetmiyorum.Senin attığın boyutlarda doğru düzgün bir klavye göremedim.Aula F87 işini görür.
bende buradan incelmesini okudum hoşuma gitti o yüzden baktım stoğa girmedi cloud 3 ü alırım
klavyede okey

msi ve asus çip-sağlamlık konusunda iyi arkadaşlarımda filan o tarz sistemler bende öncedeno şekil toplamıştım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım maşallah :D
Asus güzel de hocam mesela Msı Ventus serisi çok ısınıyor diye fazlaca şikayet hatırlıyorum bence bir iki markaya takıntılı kalmaktan ziyade hangisi ekonomik ve performansı iyiyse ona yönelmek daha güzel bir şeçenek .

• Beğen
Asus güzel de hocam mesela Msı Ventus serisi çok ısınıyor diye fazlaca şikayet hatırlıyorum bence bir iki markaya takıntılı kalmaktan ziyade hangisi ekonomik ve performansı iyiyse ona yönelmek daha güzel bir şeçenek .
oda olabilir tabi bu markalar süper demiyorum bazı modelleri sıkıntı evet başka ekonomik ve performansı iyiyse ona yönelebilirim bir sıkıntı olmaz

şöyle bişey yaptım toplam monitör,(kulaklık,fare,klavye TEMSİLİ)
54.289,60 TL çıkardı
Bileşenler çok kötü.Ekipmanları ayrı ayrı toplaman lazım.Monitör olarak bunu tercih et:

• Beğen
Son düzenleme:
Geri