anakartın neryzen 5 7500f sıcaklık 80 derece göruyor ancak ryzen master uygulamsı uzerinde auto oc yapınca 96lara kadar cıkıyor bu sıcaklık değerleri normalmi (120mm 4 bakır borulu kule tipi kullanıyorum)
Asus b650 mranakartın ne
Ücretsiz, sadece ücretsiz kullanacaksan her test öncesi 10 saniye bekleyip starta basıyorsun o kadardostlar bu occt testi ücretli değil mi patriot bağışı talep ediyor benden
tamam pbo ayarı acıksa onu bıostanm kapatAsus b650 mr
Kapayınca ne oluyorqqqqq
tamam pbo ayarı acıksa onu bıostanm kapat
sıcaklıgın duserKapayınca ne oluyor
Senin anakartın ne? PBO aşırıda kalmış ondan öyle oluyorbenim 7500f occt cpu testte 122w çekip 90 dereceye yaklaşıyor soğutucu phantom spirit
CPU + GPU testi yapBende bu occt testi yapınca max 71 gördüm ama bazı oyunlarda max ayarlarda 77-78 e falan çıkıyor fanlar deliriyor. Bu uygulama mı max ta kullanmıyor acaba işlemciyi anlamadım
Hocam oyun oynarken steamden fln bi kontrol eder misin agir oyunlarda vs ?ryzen 5 7500f sıcaklık 80 derece göruyor ancak ryzen master uygulamsı uzerinde auto oc yapınca 96lara kadar cıkıyor bu sıcaklık değerleri normalmi (120mm 4 bakır borulu kule tipi kullanıyorum)
Curve Optimizer ile -30 verirsen düzelir sıcaklığınryzen 5 7500f sıcaklık 80 derece göruyor ancak ryzen master uygulamsı uzerinde auto oc yapınca 96lara kadar cıkıyor bu sıcaklık değerleri normalmi (120mm 4 bakır borulu kule tipi kullanıyorum)